Jobbet Sterility Assurance Specialist till Octapharma på Kungsholmen - Octapharma har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sterility Assurance Specialist till Octapharma på Kungsholmen - Octapharma publicerad av 360 Rekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För rekrytering till kvalitetsenheten på expansiva Octapharma söker vi en Sterility Assurance Specialist som med energi och engagemang vill bidra till ökad kvalitet och effektivitet i produktionen av livräddande proteinläkemedel. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Som Sterility Assurance Specialist arbetar du främst med:

  • Mikrobiologiska avvikelseutredningar
  • Support till övriga avdelningar gällande produktionshygien och aseptisk arbetsteknik
  • Projekt
  • Utbildning i kvalitetsarbete gentemot produktionen med ständiga förbättringar och LEAN
  • Kvalitetssäkring av aseptisk arbetsteknik (mediafyllning)

Rollen innebär interaktion mellan flera funktioner i företaget och kräver stor förståelse för processer såväl tekniskt som mikrobiologiskt samt en förmåga att bygga nätverk.

Sterility Assurance/QA Media är en sektion med 13 personer inom avdelningen Quality in Operation (QiO), som totalt har 29 medarbetare. Quality in Operation ansvarar för kontroll och support mot produktionens och QC laboratoriets olika avsnitt enligt gällande myndighetskrav för att säkerställa rätt GMP nivå. Quality in Operation är en del av Quality Unit som har totalt cirka 220 medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom mikrobiologi, kemi, farmaci eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom läkemedelsindustrin. Du har arbetat med kvalitetssäkring och avvikelseutredningar, har goda kunskaper inom GMP samt är trygg i rollen som utbildare.

Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är goda och du är en van IT-användare.

Som person är du noggrann, bra på att samarbeta samt har en god förmåga att planera och prioritera. Du trivs med ett utåtriktat arbete och att ditt arbete påverkar många!

Om Octapharma
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

Referens

tresextio293

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till