Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Stena Recycling söker nyfikna medarbetare till Logistiksupport! job in Karlstad at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Stena Recycling söker nyfikna medarbetare till Logistiksupport! på Poolia

Stena Recycling söker nyfikna medarbetare till Logistiksupport!

Poolia Karlstad, Värmlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Stena Recycling har en mycket fin tillväxt och satsar just nu på sin kundserviceorganisation i Karlstad. Därför söker vi nu flera engagagerade personer för direktrekrytering till Stena Recycling.

Om tjänsten
Till teamet i Karlstad som arbetar med anläggningarna i Arvika och Karlstad söker Stena Recycling nu nya kollegor. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här bli du en del av ett riktigt bra gäng, som jobbar i en trygg och säker miljö där man ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I den här rollen är du ansiktet utåt och möter dagligen kunder och chaufförer. Du vägleder kunderna genom lyhördhet och kompetens. Du arbetar nära gårdspersonalen där du tar emot allt material som kommer in på filialen. Du har också en daglig dialog med transportörerna och tillsammans med filialchef skapar du förutsättningar för att samarbetet fungerar på bästa sätt. Det är ett nära samarbete med övriga medarbetare på anläggningarna, men även med de andra medarbetarna i Kundserviceorganisation i regionen. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete. I rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan, för att man tillsammans ska uppnå bästa resultat.

Arbetstider är kl. 07-16:15, fredag kl. 07-15. Tillsättning sker omgående eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort. Det är en fördel om du har viss erfarenhet av arbete inom logistik/transportfrågor. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och digitala affärssystem är chansen stor att vi är en god matchning för varandra.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Om verksamheten
Vi på Poolia genomför varje år tusentals rekryterings- och uthyrningsuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Stena Recycling söker nyfikna medarbetare till Logistiksupport!
Poolia Karlstad Heltid
Statister/Skådespelare - Extrajobb, sommarjobb. Statist till reklamfilm , Lön: 2 000 kr
Statist.se Värmlands län - Karlstad Deltidsanställd
Ej angett
Stena Recycling söker en serviceinriktad medarbetare till Kundsupport!
Poolia Värmlands län - Karlstad Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59922