Jobbet Statister/Skådespelare - Extrajobb. Så blir du skådespelare - 5 tips 🎞 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Statister/Skådespelare - Extrajobb. Så blir du skådespelare - 5 tips 🎞 publicerad av Statist.se

Part-Time
Sverige

Arbetsbeskrivning

Född teaterapa? Här är 5 tips till dig som drömmer om en skådespelarkarriär! Utbilda dig Det är som dom säger, övning ger färdighet! Oavsett om din målbild är Hollywood, Dramatens stora scen eller att du vill få avancerade statistroller med replik är utbildning nyckeln till framgång. Idag finns det flera seriösa teaterskolor att välja bland. Kolla in Medborgarskolan, Kulturama eller Calle Flygare. Kanske finns det även en introduktionskurs nära dig - sök den idag! Jobba som statist Att knäcka extra som statist kommer troligen inte förvandla dig till rikskändis över en natt, men däremot ge dig en unik inblick i hur livet som skådis fungerar, både framför och bakom scen. Som statist är sannolikheten också stor att du träffar likasinnade med samma passion som dig. Win win! Och glöm för all del inte bort att såväll Brad Pitt som Renée Zellweger jobbade som statister innan kariären startade. Gå på auditions I skådespelarbranschen får du oftast jobb genom att först provspela för en roll, på en så kallad audition. Här gäller det att ha ett öppet sinne, öva mycket och komma väl förberedd. Kanske kniper du inte drömrollen på första försöket, men det kommer att gå bättre och bättre! Läs på! Kan du din Shakespeare? Kunskap är A och O. Gå till biblioteket och plöj igenom de stora klassikerna. Öva dig sedan på att memorera text. Läs sonetter högt framför badrumsspegeln eller recitera Hamlet tillsammans med någon av dina skådespelarkompisar. Peppa och ge varandra konstruktiv feedback. Marknadsför dig själv Som blivande skådespelare har du inte råd att vara blygsam. Bygg erfarenhet och bekanta dig med branschen på auditions, statistjobb och nätverksträffar. Våga vara dig själv och sticka ut hakan så blir du också någon man lägger på minnet. Glöm inte att ha roligt! Lycka till! Hälsningar från Statist.se

Yrkeskategori: Statister/Skådespelare, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister/Skådespelare, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ]

Referens

SE-94373

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till