Jobbet Statister/Skådespelare - Extrajobb. Man och Kvinna sökes till roll som värdpar på inflyttningsfest , Lön: 4 000 kr har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Statister/Skådespelare - Extrajobb. Man och Kvinna sökes till roll som värdpar på inflyttningsfest , Lön: 4 000 kr publicerad av Statist.se

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en man och en kvinna runt 45-50 år som ska spela värdpar till inflyttningsfest. Filmen är en kampanj på sociala medier där personer iscensätter sina drömmar i hemmet. Det är en digital inflyttningsfest, så det är endast värdparet som kommer att agera framför kameran. Viktigt att ha vana framför kameran och kunna leverera replik. Inspelning sker i Stockholm den 27 Januari. Gage: 4K/person på faktura. Ansökan: Bifoga en video där du presenterar dig själv. I nästa steg kommer vi att efterfråga self tapes. Ser fram emot din ansökan!

Yrkeskategori: Statister/Skådespelare, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister/Skådespelare, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ]

Referens

SE-99589

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till