Jobbet Statist - Extrajobb. Statister sökes till epok-drama om Palme-mordet och Skandiamannen!, Lön: 700 kr har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Statist - Extrajobb. Statister sökes till epok-drama om Palme-mordet och Skandiamannen!, Lön: 700 kr publicerad av Statist.se

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hej! Produktionsbolaget FLX söker statister till en dramaserie om Skandiamannen och mordet på Olof Palme. Serien kommer att utspela sig på 80-talet. Vi söker statister i alla åldrar som vill vara med och göra denna serie tillsammans med oss! När det gäller frisyrer så söker vi efter många fler stilar än 'glam-rock-håret' som man ofta förknippar med 80-talet. För kvinnor söker vi till exempel: page, kortklippt hår, till axlarna eller längre som du kan tänka dig att klippa upp. Färg och slingor går bra så länge det inte är rosa eller dylikt. För män: klassiska herrfrisyrer, gärna utväxta med lite längd men inte ett krav. Även män med hår till axlarna eller page. Vi är särskilt intresserade av tunnhåriga män som INTE har rakat av det! Hel flint går också bra. Du får gärna ha skägg och mustasch men vara beredd på att raka eller trimma det för att få en mer tidstypisk look. Om du har tatueringar så går det bra så länge dom går att dölja under vanliga kläder. Med andra ord så söker vi ganska brett så tveka inte att söka om du tycker att det verkar roligt att vara med! Du som söker bör dock vara bekväm med att låta dig bli klippt - men i dialog om hur vi i så fall vill klippa innan kostym-provet. :) Inspelning sker i Stockholm och kommer att vara mellan 23 November 2020 till 12 mars 2021. Kostymprov löpande från och med början av november! Ersättning för kostymprov: 200 kr Ersättning per heldag: 500 kr Merparten av statistrollerna gäller mer än en dag. Sök med nytagen bild och storlekar, om du sökt på tidigare annons får du gärna söka igen! Vi hörs! Vänliga hälsningar Ottilia

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ]

Referens

SE-97605

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till