Jobbet Statist - Extrajobb. Hålla andan, Lön: 1 800 kr har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Statist - Extrajobb. Hålla andan, Lön: 1 800 kr publicerad av Statist.se

Part-Time
Hudiksvall

Arbetsbeskrivning

Vi ska spela in fyra kortfilmer för att uppmärksamma/skapa medvetenhet om luftkvalitet, att det är mätbart och varför det skall mätas. Filmerna skall väcka tankar och känslor kring inomhusluft och effekterna av dålig luft. Vi söker män och kvinnor i åldrarna 30-60 år som skall spela i fyra olika scener. Vi söker även statister som skall medverka i samma scener. Ingen dialog förekommer men vi ser gärna att du känner dig trygg i att uttrycka dig med ansikte och kropp, då närbilder på ansiktsuttryck förekommer. Vi önskar mångfald och ser gärna sökanden med både nordiskt och icke nordiskt utseende. Provfilmning sker via videoinspelning, kan filmas från din mobiltelefon och skickas tillsammans med ditt annonssvar. I videon skall du presentera dig själv samt visa olika ansiktsuttryck där du: •Håller andan och ser ansträngd ut. Skall se ut som att du har hållit andan i 10 min och är på väg att sprängas. •Ser trött ut och gäspar •Har ont i huvudet Du måste kunna vara med de utsatta tiderna för att söka. I svarar bara de som blir uttagna. Ersättning meddelas de som blir uttagna. Har du F-skattsedel och önskar debitera meddela gärna detta. Vi kommer att filma inomhus i olika trånga arbetsmiljöer såsom hiss, korridor och konferensrum. Viktigt att du känner dig bekväm med detta. Vi kommer givetvis att vidta relevanta åtgärder för att göra inspelningen Corona-säker och tillåter ingen med sjukdomssymptom på inspelningen. För att vara med måste du börja med att testa dig på morgonen, vi ordnar med detta(vi kommer att betala testet för de uttagna). Välkommen med din ansökan! De som blir uttagna kommer att vara med under en dag av följande datum: Den 10:e november kl. 08:00 – 12:00 eller den 11:e november kl. 08:00 till 19:00 Under inspelningen kommer ingen att få lämna byggnaden, mat och fika kommer att finnas på plats. Plats: Centrala Hudiksvall Om du skall resa dit måste vi komma överens om hur det skall gå till (smittorisk), helst ser vi att du åker egen bil.

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Gävleborgs

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Gävleborgs län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ] - Click here to apply to Statist - Extrajobb. Hålla andan, Lön: 1 800 kr

Referens

SE-97551

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till