Jobbet Starta din karriär som junior frontend utvecklare hos Surikat! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Starta din karriär som junior frontend utvecklare hos Surikat! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett genuint programmeringsintresse och ser dig själv på ett tryggt företag med startup-känsla? Är det din tekniska passion som tagit dig framåt i arbetslivet eller utbildningen? Ta då chansen att ta klivet in på Surikat, ett mindre produktbolag med det stora bolagets erfarenhet!


Om tjänsten
Mitt på Drottninggatan i centrala Göteborg har Surikat sitt kontor. Högst upp i den gemytliga byggnaden sitter ett 20-tal innovativa medarbetare med breda kunskaper inom områden som exempelvis systemvetenskap och verksamhetssystem. Kollegorna på Surikat är hjälpsamma och har utöver ett bra teamwork också väldigt roligt tillsammans! De utmanar gärna varandra på brädspel, eller tv-spel och är du mer för fysiska aktiviteter finns det ett peppat gäng du kan träna med på det närliggande gymmet.

Surikat är en platt organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar, agerar snabbt och är obyråkratiska individer som tycker om takhöjd! Deras avslappnande företagskultur utgör en källa till inspiration och stort engagemang hos deras medarbetare, vilket bidrar till det nära samarbete och de okomplicerade relationer deras kunder har till Surikat.

Men vad gör Surikat? Jo, de hjälper organisationer som exempelvis Schenker och Stena Line att effektivisera samt framtidssäkra arbetssätt och processer. Surikat jobbar brett, med allt som faller inom ramen för logistikprocesser hos sina kunder. Det är i centrum av allt detta som DU som utvecklare får bidra med att skapa grymma lösningar och kundvärde på riktigt! Här finns goda möjligheter för dig som är junior att komma in i spännande kundprojekt och bli en ännu grymmare frontend-utvecklare!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Surikat.

Arbetsuppgifter
Du kommer i början av din tjänst att bli insatt i ett av utvecklingsteamen, du kommer bli tilldelad din mentor och få bli insatt i ett av de större pågående projekten. I samband med att du växer in i din roll så kommer du att få sätta dig in i fler projekt. Du kommer att utveckla kunders samt Surikats egna produkter och tjänster ihop med kompetenta och erfarna medarbetare. Arbetet är projektbaserat och innefattar hela utvecklingsprocessen, från analys till slutleverans och förvaltning.

Arbetsuppgifterna varierar från kund och projekt, men dina arbetsuppgifter skulle exempelvis kunna vara:

• Arbeta med att förbättra prestanda och användarupplevelser genom att uppdatera till nya tekniker.
• Designa och implementera nya funktioner i systemet. T.ex. presentera data användarvänligt med hjälp av React-komponenter.
• Planera och strukturera nya datamodeller för att stödja en kundspecifik process.

Tekniker
Surikat arbetar med microservices-baserade arkitektur, gärna med ElasticSearch.
På front-end sidan arbetar de främst med HTML5, CSS och JavaScript med verktyg som Node JS, React JS, MongoDB, Docker och Socket.IO. Stack och teknikval ändras och förbättras ständigt och de strävar efter att alltid vara öppna för nya idéer och arbetssätt. Stacken är en utgångspunkt för nya projekt där de senaste och bästa teknikerna redan är uppsatta och konfigurerade.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Känner att systemutveckling känns mer som din livsstil och passion, än bara ett jobb. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för utveckling och ny teknik vilket du motiverar väl i din ansökan. Du strävar efter att alltid ta nästa steg för att lära dig ny kompetens och du trivs när du får lära dig nya saker.

Vidare söker vi dig som:

• Har en examen från högskola eller universitet inom exempelvis datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande.
• Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska då båda språk kan komma att användas i arbetet.
• På ett tydligt sätt kan påvisa din passion för programmering genom exempelvis egna projekt projekt, labbar eller liknande.
• Meriterande för tjänsten är arbetslivserfarenhet inom webbutveckling, alternativt kunskap inom ReactJS.
• Har kunskap/kännedom om ECMAScript 6

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast månadslön
• Placering: Göteborg, Drottninggatan 26

Information om företaget
Läs mer på Surikats hemsida!

Referens

15030922-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till