Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Staffing Service Manager till Academic Work, Stockholm jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Staffing Service Manager till Academic Work, Stockholm på Academic Work

Staffing Service Manager till Academic Work, Stockholm

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en energisk person som får energi av att lösa problem och har ett servicetänk i världsklass? Då är rollen som Staffing Service Manager något för dig!


Om tjänsten
Academic Work söker nu en Staffing Service Manager på heltid till vårt kontor i centrala Stockholm. Som Staffing Service Manager ansvarar du för kontorets bemanningsservice. Vår Bemanningsservice har till uppgift att säkerställa bemanning hos några av våra största beställande kunder, främst inom vår deltidsaffär, med högt fokus på service.

I rollen som Staffing Service Manager arbetar du fokuserat med bokning, bemanning och implementation av nya uppdrag i vår Bemanningsservice. Du är en viktig del när det kommer till dialog med Account Managers och Consultant Managers kring att utveckla och och förbättra såväl service som effektivitet i bemanningsprocessen. Du har även en tät dialog med våra konsulter som arbetar på respektive uppdrag ute hos våra kunder, där din förmåga att bygga och upprätthålla relationer är avgörande.

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Manager kommer du att tillhöra vår leveransavdelning och ansvara för ett team med 6st deltidsmedarbetare som arbetar med bemanning av uppdrag inom främst kontor, service och logistik. Mycket arbete sker självständigt men du samarbetar självklart med teamet för att nå gemensamma mål, resultat och säkerställa affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt

Arbetsuppgifter
Som Staffing Service Manager arbetar du både operativt och med strategiska frågor gällande bemanning och servicefrågor till våra kunder. Mycket av jobbet är problemlösande och för att trivas i rollen ser vi att du har en bra förmåga till service samt tycker om att koordinera och strukturera. I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår:

* Bemanningsansvar : Ha driftansvar för kontorets samtliga pooluppdrag samt följa upp att pooluppdrag förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund.
* Relationer : I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och email men även vid personliga möten.
* Strategiskt arbete : Löpande analys och återkoppling av resultat internt för att utveckla bemanningsservicen.
* Ledarskap : I rollen är du närmsta chef till ett par Staffing Service Assistants och har som uppdrag att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och säkerställa att ni som team når gemensamma mål.

Vi söker dig som
har följande kompetenser:

* Strukturerad
* Problemlösande
* Uthållig
* Resultatinriktad
* Initiativtagande

Vad tar du med dig i rollen som Staffing Service Manager?

* Tjänsten passar dig som drivs av att lösa problem och alltid vill hitta bästa lösningen för kunden, där service alltid kommer i första rummet.
* Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken.

Vi ser det som meriterande om du har:

* Erfarenhet av administrativt arbete.
* Eftergymnasial utbildning exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner extra för att jobba med människor.
* Erfarenhet från arbetsledning eller personalansvar exempelvis dig som tidigare arbetat som teamledare.

Vår kultur #weareacademicwork

* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission - We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook

ÖVRIG INFORMATION

Start: Januari enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Lön: Fast lön samt provision

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Information om företaget
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants
tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063893-SE