Jobbet Stadler utökar sin verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Stadler utökar sin verksamhet publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Produktionsmedarbetare i Västerås
Har du kunskap inom montering, bygg, el eller mekanik? Gillar du att arbeta med händerna och lära dig nya arbetsuppgifter samt arbeta med olika projekt? Är du ansvarstagande och vill arbeta tillsammans med trevliga och drivna kollegor? Då har vi tjänsten för just dig!

Vi söker just nu ett flertal duktiga medarbetare inom montering, mekanik, bygg, till Stadlers expansiva verksamhet i Västerås. Behovet av personal är långsiktigt och chans till anställning direkt hos kunden finns.

Stadler är ett av de snabbast växande företagen inom renovering och uppgradering av tåg i Sverige. De har flera projekt i gång som gör att vi behöver anställa personal till flera avdelningar. Deras mål är att etablera sig som nummer 1 i landet och vara ledande inom sin bransch.

Vi erbjuder en trygg anställning, vi har kollektivavtal. Vi erbjuder en schysst lön (GFL), friskvårdsbidrag m.m. Dessutom finns vi från Randstad tillgängliga för dig, på plats varje vecka.
Vi söker nu dig som är driftig, lösningsorienterad och händig samt vågar ta dig an utmaningar. Är det här jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Randstad AB

Omfattning: Heltid, dagtid eller heltid, kvällsskift.

Arbetsbeskrivning
Din arbetsdag börjar med att du stämplar in på en arbetsplats tillsammans med 50 fina kollegor. Dagen startar med daglig styrning för fördelning av arbete, rapportering, information om deadlines m.m. Därefter ägnar du dagen åt demontering och montering av fordonsinredning. Både grov montering och finare montering. Arbetet har både tunga moment och mer pilliga moment som kräver noggrannhet och fingertoppskänsla. Här arbetar du tillsammans i ett lag men behöver självständigt kunna utföra moment och ta initiativ till arbetsuppgifter och lösningar.

Kvalifikationer
Du behöver vara händig och ha minst 1-2 års erfarenhet av montering, installation, verkstad, industri/produktion alternativt bygg/snickeri.

Därtill ser vi att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi bedömer är avgörande för att lyckas; Noggrann, händig, ansvarstagande, kreativ och självgående.

Som konsult är du också ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: Urval, intervjuer och anställning sker löpande. Start enligt överenskommelse.

För information: simon.johansson@randstad.se alternativt narek.narimanian@randstad.se

Referens

201214554

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till