Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

St1 Sverige AB söker Digital Lead till vårt nordiska Digital Solutions Team job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
St1 Sverige AB söker Digital Lead till vårt nordiska Digital Solutions Team på Poolia

St1 Sverige AB söker Digital Lead till vårt nordiska Digital Solutions Team

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Brinner du för att jobba med digitalisering och utveckling? Älskar du att hitta nya, smarta lösningar i samarbete med andra? Då har vi utmaningen för dig!

Digital Solutions är ett relativt nystartat team inom St1-koncernen och fungerar som möjliggörare för digital transformation. Teamet hör hemma i St1:s säljorganisation, men stödjer och samarbetar över hela St1-koncernen på nordisk nivå.
Digitalisering handlar inte bara om att bygga nya applikationer, utan också om människor, processer, organisation och arbetssätt. Det handlar om att använda verktyg och metoder som ska förenkla tillvaron. Digital Solutions-teamet underlättar för och hjälper våra affärsenheter runtom i Norden att nå sina mål. Vi omvandlar vår kunskap och förståelse för affärsverksamhet och digitalisering till projekt och partnerskap. Vi omfamnar kundupplevelsen och digitala lösningar och strävar efter att möjliggöra en ännu mer hållbar värdekedja.

Om tjänsten
Nu söker St1 Sverige AB en Digital Lead som ska ingå i vårt Nordiska Digital Solutions-team. Du kommer att vara placerad i Sverige, med kollegor i Finland och Norge. Du rapporterar till Digital Manager som är baserad i Finland.
I rollen som Digital Lead kommer du att agera som en möjliggörare för digitala lösningar genom att underlätta och stödja St1:s affärsenheter och IT- avdelning i att bygga och utveckla faktiska digitala initiativ. Du har en stark förståelse för Retail-verksamhet och / eller implementering av digitala lösningar. Vi ser gärna att du tidigare har viss erfarenhet från att ha arbetat med affärs- eller digitala lösningar. Du förstår transformationens möjligheter och utmaningar, och du kan driva det framåt.
Du kommer att samordna och stödja digitala initiativ i Sverige såväl som i Norden, samarbeta nära Nordic Digital Solutions-teamet och tvärfunktionellt med relevanta intressenter inom affärsverksamheten och IT.
Som person är du villig att utmana andra och till och med dina egna åsikter. Vi ser gärna att du är ödmjuk men med auktoritet. Rollen har många kontaktytor och för att lyckas i rollen tror vi att du känner dig trygg med att ibland hamna i frontlinjen. Vi ser även att du utvecklar dig kontinuerligt när det gäller digitalisering och affärstänk.

På St1 arbetar vi utifrån ”Culture for Growth”, som syftar till att möjliggöra en hållbar framtid. St1 är ett generöst företag som förvisso ställer höga krav, men där du som medarbetare får mycket tillbaka och erbjuds stor frihet under ansvar. Företaget präglas av en öppen och kommunikativ miljö där vi vågar tänka annorlunda.
Som medarbetare på St1 förväntas du ha en vilja att utvecklas genom att lära dig av andra, utmana det konventionella och förnya dig i ditt sätt att arbeta. Du är en lagspelare som hjälper andra, men du vågar också utmana när det behövs. Du har engagemang och en stark vilja att växa i din roll.
Rollen kommer att vara placerad på St1:s kontor i Sundbyberg, Stockholm. Resor i tjänsten kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Samla affärsbehov och idéer och utveckla dem vidare till implementeringsbara initiativ.
•  Styra upp behov och digitala initiativ på nordisk nivå och föra fram utvecklade initiativ till beslut
•  Hantering av tillhörande digital utvecklingsportfölj, exempelvis utveckla business case för digitala möjligheter.
•  Att underlätta och stödja affärsenheter i digitaliseringsrelaterade frågor och stödja IT-avdelningen att utveckla förslag på lösningar.
•  Betalningslösningar ur ett digitalt perspektiv


Vem är du?
•  En stark helhetsförståelse för Retail-verksamhet och / eller digitala lösningar, möjligheter och utmaningar med transformation.
•  Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare projektledning.
•  Vilja och förmåga att driva förändringar framåt inom St1.
•  God samarbetsförmåga, problemlösning och kommunikationsförmåga.
•  Ett eget driv och en god förmåga att jobba självständigt, då arbetet kräver många uppstartsprocesser.
•  Förmåga att arbeta med både affärs- och teknikintressenter, en talang när det gäller att bygga nätverk, samarbeta och påverka, både internt och externt.
•  För att lyckas i rollen är det avgörande att du behärskar svenska och engelska på en flytande nivå, både muntligt och skriftligt.

Om verksamheten
St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis. Vi var t.ex. först i branschen med att publicera ursprungsinformation om våra produkter.

Vi har ca 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 %. Vi har nästan 500 drivmedelsstationer i Sverige som drivs under varumärkena St1 och Shell. Läs mer om oss på vår hemsida www.st1.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Poolia och i rollen som Digital Lead kommer du att anställas direkt hos St1 Sverige AB.

 

Rekommenderade jobb

St1 Sverige AB söker Digital Lead till vårt nordiska Digital Solutions Team
Poolia Stockholm Heltid
Administratör sökes till Cytiva (50%)
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Manufacturing Manager to Xbrane
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59913