Jobbet St1 söker medarbetare till Kundservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

St1 söker medarbetare till Kundservice publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att jobba med kundservice? St1 i Stockholm söker nu en erfaren medarbetare till kundservice, sök redan idag!

Vill du bli en del av Sveriges modernaste energibolag? Vill du jobba med kundservice hos St1 ett energibolag som både vill och kan göra skillnad? Nu söker vi medarbetare till en roll inom kundtjänst hos St1 i Stockholm. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av en platt och välkomnande organisation där arbetsglädje och samarbete står högt på agendan. I rollen som kundtjänstmedarbetare hos St1 kommer du ha möjlighet att vara med och påverka samt förändra organisationen i olika riktningar. Du blir en del av ett härligt och sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot den svenska marknaden. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Besvara inkommande telefonsamtal och e-post främst från företagskunder men även från privatkunder
  • Kortadministration kopplat till exempelvis ansökan av kort samt spärrning av kort
  • Fakturafrågor
  • Ringa utgående välkomstsamtal till nya kunder
  • Supportera personal på bemannande stationer gällande kort och terminalfrågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av en nordisk kundtjänst som består av tre team som tillsammans servar privat- och företagskunder i Sverige, Norge och Finland. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är vardagar 07.50-16:30. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Sundbyberg, med närhet till service och goda kommunikationer. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och beräknas att pågå 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas väl i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du har mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från kundtjänst, support eller annat serviceyrke. Vi söker dig som är driven och självgående i din roll. Du får gärna vara nyfiken samt ha motivationen och viljan att fortsätta lära och utvecklas. Vi ser också gärna att du är intresserad av nya innovativa lösningar och vill vara med och driva utvecklingen av våra befintliga processer och rutiner. Krav för tjänsten är att du talar och skriver obehindrat på svenska samt att du som söker har som lägst gymnasieutbildning. Det är starkt meriterande om du har god systemvana samt tidigare erfarenhet från arbete med affärssystem och CRM system. Som person har du ett starkt kundfokus, trivs att arbeta i team och är tydlig i både muntlig och skriftlig kommunikation. Utöver detta tycker du om problemlösning och brinner för att leverera service i världsklass.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E813ACA6333645B7B6EDC062E4C756C4

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.