Jobbet St1 Refinery AB söker en HSM-Samordnare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

St1 Refinery AB söker en HSM-Samordnare publicerad av TNG

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

St1 Refinery AB i Göteborg förstärker teamet som arbetar med Hälsa, Säkerhet, Miljö. Sök tjänsten som HSM-samordnare!

Brinner du för miljö-och säkerhetsfrågor? Här har du chansen att få arbeta med det helhjärtat i ett kompetent och framåt team där atmosfären är öppen och välkomnande. St1 är organisationen som uppskattar och värderar sina medarbetare och där samarbete mellan avdelningar är en självklarhet. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som HSM-samordnare hos oss kommer du att ingå i ett team på sju personer inom St1´s HSM grupp och du kommer att vara en viktig och drivande kugge i vårt arbetsmiljöarbete på raffinaderiet i Göteborg.

Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter och företagshälsovård erbjuds du hos oss. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • olika typer av riskanalyser och riskbedömningar, incidentrapporteringssystemet, miljö- och arbetsmiljörapportering.
  • tolka och utarbeta säkerhetsdatablad, REACH- frågor, delta i företagets kemgrupp för nya kemikalier.
  • utbildning av intern och extern personal inom HSM.
  • utveckla vårt ledningssystem. Vi är ISO 14001/ EMAS- certfierade.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

HSM-gruppen ansvarar för brandstationen och brandskyddsutrustning av olika slag och rätt person kan också delta i utvecklingen av brandskyddsarbetet. Du känner till den lagstiftning som är kopplad till våra frågor och du kommer att bidra till implementeringen av arbetsmiljölagstiftningen i vår organisation. Du kommer att bidra till implementeringen av HSM- relaterad lagstiftning i vår organisation.

I rollen ingår att supporta kollegor, samarbetspartners och kunder med din expertis och som arbetsmiljöingenjör är du involverad i olika typer av förändringsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på raffinaderiet som är beläget på Hisingen, strax efter Älvsborgsbron.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk/naturvetenskaplig utbildning på lägst gymnasieingenjör och gärna utbildning eller erfarenhet inom miljö, arbetsmiljö och riskhantering.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs noggrannhet, drivkraft och det är viktigt att du har ett engagemang samt att du är lyhörd inför dina medarbetare. Du är en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter, är duktig på att strukturera ditt arbete och på att skapa goda relationer. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar, myndigheter och nätverk krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

HSM, Hälsa, Säkerhet, Miljö och Arbetsmiljö är högprioriterat i vår verksamhet och vi ser att du delar vår entusiasm och bidrar med din kompetens inom området.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker först efter avslutat ansökningsdatum men skicka gärna in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

A8EEC60A4A6E413A8BF39D3E37CEC9D2

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till