Jobbet St 1 Refinery söker en Processäkerhetsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

St 1 Refinery söker en Processäkerhetsingenjör publicerad av TNG

Heltid
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Som Processingenjör inom säkerhet på St1 Refinery i Göteborg får du driva olika projekt genom hela organisationen!

Vill du förbättra säkerhet och tillförlitlighet i en dynamisk miljö? Brinner du dessutom för att jobba med processäkerhet som främsta målsättning och driva ett helhetstänk mellan avdelningar i en organisation? Hos oss finner du en platt organisation med stor möjlighet att påverka och genom synergier utvecklas ytterligare i din roll. Känns det här spännande? Då kan du vara vår nya Processäkerhetsingenjör! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss erbjuds ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta mot andra avdelningar inom raffinaderiet och möjlighet att utvecklas inom företaget. Du får förutom de interna kontakterna även delta i externa nätverk. Du får ta plats i organisationen, vara med i flera utmanande projekt i en bransch som är under stor förändring. Dessutom erbjuder vi bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Viktiga arbetsuppgifter:

• Följa utveckling och lagstiftning inom området och se till att vi ligger i framkant på för oss relevanta områden
• Genomföra riskanalyser
• Uppföljning av åtgärder
• Incidentutredningar
• Driva och delta i projekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det huvudsakliga ansvaret som Processäkerhetsingenjör är arbete med processäkerhets- och riskrelaterade frågeställningar som rör våra anläggningar.
Arbetet är placerat på raffinaderiets HSM avdelning/Processtekniska avdelning som tillhör raffinaderiets tekniska organisation. Inom tekniska avdelningen finns specialister inom områden som miljö, processteknik, arbetsmiljö, skydd och säkerhet m.m.

Du kommer att arbeta både med självständiga uppdrag, men också samarbeta med produktion, underhåll och andra avdelningar inom raffinaderiet. Du kommer även att utveckla och driva processäkerhetsarbete i samarbete med raffinaderiets organisation.

VEM ÄR DU?

Du har en civilingenjörsexamen inom kemiteknik, brand/risk eller annan relevant inriktning. Vi ser gärna att du har arbetat inom processindustrin tidigare med kunskap om olika metoder för processriskanalyser. Meriterande är också att på ett systematiskt sätt arbetat med att reducera processrisker inom liknande verksamhet.

Då du har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar inom raffinaderiet har du god förmåga att uttryckta dig tydligt och väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du är en person med stor drivkraft och van att dela med dig av dina kunskaper. Du har god förmåga att lyfta blicken och se helheten, samt har förmåga att dra upp riktlinjer. Du har ett genuint intresse för processäkerhet och känner dig hemma i produktionsmiljö. Du trivs med att ta ansvar och driver ditt arbete självständigt till uppsatta mål. Att ta eget initiativ är en självklarhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker först efter avslutat ansökningsdatum men skicka gärna in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

FE13021C418341AA9AA56AFB9C8BBB70

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till