Jobbet Stödpedagog till Erik Olsväg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Stödpedagog till Erik Olsväg publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

På Erik Olsväg bor det 6 brukare. Det är ett PK 1 boende, dvs avsett för personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Arbetet innebär individuellt bemötande utifrån teamarbete där varje boende får det stöd och den service som efterfrågas


Arbetsuppgifter

Som stödpedagog är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-planen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Du utför vardagsnära och planerat arbete i stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. I arbetsuppgifter ingår även att vara delaktig i de boendes vardag vid till exempel tvätt, städning, matlagning, personligt stöd, fritid och omvårdnad. I arbetet ingår även upprättande av genomförandeplaner, social dokumentation och att arbeta utifrån evidensbaserade metoder. Som stödpedagog är du ett stöd i arbetet med att utveckla och använda individuellt anpassade pedagogiska lösningar/metoder i det vardagsnära arbetet.Kvalifikationer

För att arbeta som stödpedagog krävs utöver gymnasial utbildning minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng, med inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området.
Erfarenhet av arbete inom LSS samt med målgruppen. Erfarenhet av lågaffektivt bemötande samt tydliggörande pedagogik alternativ kommunikation.
Vi söker dig som har ett pedagogiskt synsätt, är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS lagen. För att trivas i din yrkesroll bör du ha god självinsikt och ett positivt förhållningssätt.

Vi söker en person med yrkesmässig mognad som är ansvarstagande, kreativ och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt och tar egna initiativ.
Du skall ha en stark vilja och drivkraft att främja människors utveckling utifrån deras förutsättningar. I rollen som stödassistent värdesätter vi att du har ett helhetstänk, en problemlösande analytisk förmåga. Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift.

Meriterande är kunskap om/erfarenhet av tydliggörande pedagogik, TAKK, lågaffektivt bemötande och ett salutogent förhållningsätt. Det är önskvärt med erfarenhet av tidigare arbete i dokumentationssystemet Lifecare Procapita. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med personer med diagnos inom autismspektra och intellektuell funktionsnedsättning.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-03-03

Referensnummer: 177-19-47

Kontaktpersoner
  • Eva Ekholst Holmqvist
  • Sektionschef
  • 0733445824

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-19-47

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till