Jobbet Stödassistent till barnboende LSS §9:8 Vitoxelgatan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Stödassistent till barnboende LSS §9:8 Vitoxelgatan publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Malmö
24 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vitoxelgatans barnboende LSS är ett varaktigt boende för barn/ungdomar inom personkrets 1. I verksamheten bor 3 brukare i tonåren med funktionsnedsättningar inom autism, adhd och intellektuell funktionsnedsättning som har ett omfattande och kontinuerligt stödbehov.

Syftet med barnboende LSS är att minderåriga inom personkretsen har en stadigvarande hemmiljö på boendet där också kontakten med vårdnadshavare utgår ifrån.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att skapa en trygg och säker miljö för brukarna. Personlig omvårdnad, aktivering på fritiden, skapa lugn och ro, se till att hemmiljön är ren och säker, vara ett vuxet stöd och skapa förutsättningar för en god kontakt med vårdnadshavare. Arbeta med utveckling av kommunikationsstrategier och ge stöd efter varje individs behov.

Du arbetar tillsammans med andra stödassistenter, stödpedagog och omsorgspedagog och planerar verksamhetens innehåll tillsammans med kollegor, ledning och vårdnadshavare.

Planering, utförande och dokumentation.
Kontakter med interna och externa samarbetspartners för verksamhetens utveckling.


Kvalifikationer

För arbete som stödassistent krävs gymnasieutbildning med examen från vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har kunskap om barns utveckling och förutsättningar och kunskap om/erfarenhet av tydliggörande pedagogik, AKK, lågaffektivt bemötande och ett salutogent förhållningsätt. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med personer med diagnos inom autismspektra och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, kreativ och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska vara kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS. För att trivas i din yrkesroll bör du ha god självkännedom och en yrkesmässig mognad. Du ser möjligheter och är nyfiken och öppen för förändringsarbete. Du har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Vi värdesätter att du har ett helhetstänk, en problemlösande analytisk förmåga samt att du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift. Det krävs att du är mycket uppmärksam på brukarnas behov. Förmåga att uppträda lågaffektivt vid utmanande beteende.

B-körkort är krav då verksamheten har egen storbil.

Placering på Vitoxelgatans barnboende LSS.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2018-09-10 eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-24

Referensnummer: 177-18-133

Kontaktpersoner
  • Lina Ioannidis Skjöndal
  • Sektionschef
  • 0708-59 77 66

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-133

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till