Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Stålkonstruktör / Beräkningskonstruktör inom stål till ledande Saferoad jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Stålkonstruktör / Beräkningskonstruktör inom stål till ledande Saferoad på Bravura

Stålkonstruktör / Beräkningskonstruktör inom stål till ledande Saferoad

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Intresseras du av infrastruktur och trafiksäkerhet samtidigt som du trivs i en ansvarsfull roll är du får möjlighet att på egen hand driva dina projekt framåt? Saferoad erbjuder dig en utvecklande roll med fokus på dimensionering och hållfasthet.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Saferoad har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Saferoad en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Gruppens mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska medverka till att reducera antalet döda och allvarligt skadade i trafiken och vi ska skapa säkra, innovativa och bekväma offentliga platser. Idag arbetar det mellan 250 – 300 personer på Saferoad.

Arbetsuppgifter

I rollen som beräkningskonstruktör arbetar du i huvudsak med beräkningar gällande hållfasthet, dimensionering, samt optimering. Typiska projekt du arbetar i innefattar väg- och broräcken samt bullerskydd. Om intresse finns kan du även komma att arbeta på simuleringsavdelningen. Vidare ansvarar du även för att uppdatera, analysera samt skapa nya beräkningsmallar för kommande projekt.

Ditt arbete utförs i projektform och i många fall tillsammans med aktörer såsom NCC, Skanska eller Peab där det krävs en speciallösning, ditt uppdrag blir då att beräkna hållfastheten enligt de normer som gäller. Du har fullt ägandeskap i de beräkningar som utförs samt att dessa är kvalitetsgranskade. Uppdragens längd varierar, och kan vara kundspecifika projekt samt utvecklingsprojekt med tillhörande kravspecifikation.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Civilingenjör inom konstruktion alt. Högskoleingenjör med erfarenhet från stålkonstruktion
• Minst 2 års erfarenhet av liknande roll
• Erfarenhet av regelverk för dimensionering
• Erfarenhet av matematisk mjukvara, MathCad
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
• Erfarenhet av FEM-beräkning
• Erfarenhet av programmering

Som beräkningskonstruktör är det viktigt att du har en god verksamhetsförståelse samt värdesätter hög serviceanda och ett professionellt förhållningssätt i och med att du arbetar den operativa verksamheten. Du har förmågan att facilitera och kommunicera krav på ett tydligt sätt samt är flexibel och lyhörd för behov i organisationen. Som person är du strukturerad och är van att hantera dokumentation som ställer höga kvalitetskrav samtidigt som du besitter en hög analytisk förmåga.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Huddinge, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, stålkonstruktör, ingenjör, Saferoad, projektingenjör, väg, bro, TRVK bro, trafik, infrastruktur, infrastructure, Sollentuna, Huddinge, Saferoad Sverige, Femberäkning, MathCAD, EuroCode, beräkning, SS-EN 1090, dimensionering. Saferoad

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3606101