Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SSAM rekryterar en Drifttekniker! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SSAM rekryterar en Drifttekniker! på Uniflex

SSAM rekryterar en Drifttekniker!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
SSAM är ett regionalt avfallsbolag som ägs av Lessebo-, Markaryds-, Tingsryds-, Växjö- och Älmhults kommun. Vår vision är 'Ett Småland utan avfall'. För att sträva mot denna vision har vi som mål att minska mängderna mat- och restavfall samt grovavfall med 25 procent till 2025. Till anläggningen i Häringetorp rekryterar vi nu en Drifttekniker. Till anläggningen kommer transporter med rest- och matavfall från b.la storkök, restauranger och sjukhus för att processas innan det slutligen blir biogas. Som drifttekniker hos oss har du som uppgift att driva vår förbehandlingsanläggning så optimerat och kostnadseffektivt som möjligt. Du ansvarar för planering och utförande av förebyggande underhåll samt upprättande av rutiner och dokumentation för drift och underhåll. Uppföljning av statistik och ekonomi är viktigt för vår måluppföljning och som drifttekniker ansvarar du för framtagande av anläggningens statistik, driftbudget och reinvesteringsplaner. I uppdraget ingår även att planera för mottagning och uttransport av matavfall. Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har dokumenterad driftteknikerutbildning med flera års erfarenhet av att styra och optimera processer inom biogas, industri eller likande verksamhet. Du har även • Vana från arbete med styr- och regler- samt underhållsprogram. • Arbetat med driftoptimering och underhållsplanering. • Erfarenhet av att utarbeta rutiner och dokumentation avseende drift och underhåll. • B-körkort är ett krav och meriterande är om du har licens för lastmaskin (hjullastare). Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55976