Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SQE för uppdrag på tillverkande företag jobb i Nacka på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SQE för uppdrag på tillverkande företag på ValueOne

SQE för uppdrag på tillverkande företag

ValueOne Nacka, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker på uppdrag av våra kunder skickliga och erfarna Supply Quality Engineers (SQE) med bakgrund inom tillverkande industri. Vi är intresserade av dig som har jobbat några år med kvalitets- och leverantörsfrågor, helst inom tillverkande industri, och som nu vill ta dina erfarenheter och kunskaper ett steg vidare.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail och tillverkande industri.

För att bli aktuell för uppdrag som SQE hos våra kunder krävs en utbildning inom supply chain, teknik, inköp eller liknande och minst fem års erfarenhet av kvalitetssäkring, kvalitetsledning och leverantörsgranskning. Du bör vara van att leda kvalitetsrevisioner (audits) och ha god kännedom om kvalitetsmetoder som PPAP, APQP, FMEA och ISO.

Bland dina övriga meriter ser vi gärna att:

  • Du är van att driva kontinuerliga förbättringar av kvalitetskrav och metoder där du stöttar verksamheten med analyser och förbättringsförslag.
  • Du har erfarenhet från kvalitetsledning inom standarder, design, produktionsmetoder och produktionsteknik.
  • Du har erfarenhet av att företräda företaget gällande kvalitetsbeslut vid exempelvis leverantörsbesök och revisioner.
  • Du har erfarenhet av att utföra granskningar av utvalda leverantörer.
  • Du är van att driva och delta i dagliga kvalitetssäkringsverksamheter. 

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du ha ett starkt eget driv, ha lätt för att fatta beslut och ta egna initiativ. Du är resultatinriktad och van att hålla presentationer internt såväl som externt. Vidare har du lätt för att samarbeta och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1638