Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sportway söker en ekonomiassistent! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sportway söker en ekonomiassistent! på Academic Work

Sportway söker en ekonomiassistent!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du arbeta på ett ungt företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? På Sportway får du chansen att tillhöra ett sportintresserat och drivet team som brinner för att ge tittare och idrottsrörelsen den bästa möjliga servicen.


Om tjänsten
Sportway är experter på att sälja och paketera TV-produktion av idrottsevenemang. Genom att installera permanenta kameror, som styrs via modern AI teknik, möjliggör Sportway livestreaming av alla möjliga sportevenemang, stora som små, för privatpersoner. Sportway är inne i en period av stark tillväxt och behöver därför stärka upp sin organisation med ytterligare en driven och engagerad medarbetare!

Sportways ekonomiavdelning består i dagsläget av två konsulter och en ekonomichef. Nu har de kommit till ett stadie där de vill utöka med en till ekonomimedarbetare, och därför söker de nu en ekonomiassistent. Tillsammans ansvarar ni över bolagets ekonomi, och allteftersom att bolaget växer kommer även ekonomiteamet att fortsätta växa. I den här rollen som ekonomiassistent kommer du få ta mer ansvar allteftersom, samtidigt som du får stöttning av ekonomichefen i din utveckling.

Sportway söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, är i början av din karriär och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Du erbjuds

* Ett ung och snabbt växande företag som värdesätter hårt arbete och att ha roligt tillsammans
* En sammansvetsat företag som har nöjet att få bidra till toppklassiga helhetslösningar för idrottsrörelsen
* Stora utvecklingsmöjligheter internationellt och inom Sverige

Arbetsuppgifter

* Hantera kund- och leverantörsreskontra
* Hantera löneutbetalningen
* Hantera olika delar i hela ekonomiflödet, exempelvis avstämningar
* Komma med egna idéer och förslag för att ta fram och utveckla rutiner
* Övrigt vanligt förekommande kontorsadministrativa arbetsuppgifter

Vi söker dig som

* Har en avslutad utbildning och erfarenhet inom ekonomi
* Har en utbildning inom eller erfarenhet av lön
* Är flytande i engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du:

* Har ett sportintresse
* Har goda svenska kunskaper
* Har erfarenhet av och tycker det är kul att starta upp och utveckla befintliga processer för effektiviseringen av en ekonomiavdelning

Som person har du ett stort driv och har en förmåga att ta egna initiativ. Att skapa struktur är något du brinner för och du trivs att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt och äga arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Avslutningsvis trivs du med att arbeta med drivna och sociala kollegor och du bjuder gärna på dig själv för att bidra till en go stämning på arbetsplatsen.

ÖVRIG INFORMATION

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Information om företaget
Sportway är ett produktionsbolag som använder AI för att automatisera livesändning av idrott och finns i fler än 400 sportanläggningar fördelade över fem länder. Sportway samarbetar i Sverige med Svenska ishockeyförbundet och bolagets teknik används bland annat för att livesända just ishockey men även andra idrotter.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063034-SE