Jobbet Spontanansökan Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Spontanansökan Sundsvall publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av att jobba på Sogeti men hittar ingen passande tjänst just nu? Skicka in en spontanansökan så ser vi om du är rätt person för oss. Vi gör en initial bedömning och återkoppling och hör sedan av oss när vi har en tjänst som vi tror passar din profil.


Sogeti erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher.


Som konsult på Sogeti trivs man i flexibla miljöer, att komma med ideér och vara proaktiv mot våra kunder. Du gillar kommunikation och är intresserad av teknik.


Skicka in en ansökan så kommer någon av våra teamchefer höra av sig till dig!


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

254

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till