Jobbet Spontanansökan extraarbete inom LSS och socialpsykiatri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Spontanansökan extraarbete inom LSS och socialpsykiatri publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Våra verksamheter är i behov av vikarier eller extra förstärkning och vi söker därför flera medarbetare som vill arbeta extra hos oss. Kanske vill du kombinera dina studier med extraarbete eller så passar det ditt liv just nu att arbeta när behov finns. Vi söker dig med stort intresse och engagemang för målgruppen!


Arbetsuppgifter

Du kan arbeta som aktivitetsledare, stödassistent, stödpedagog eller vårdbiträde.

Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för de Malmöbor vi erbjuder stöd och service. Ditt uppdrag är hjälpa och stödja brukarna med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar.

Våra verksamheter har inriktning utvecklingsstörning, autism, förvärvade hjärnskador i vuxen ålder och fysisk eller psykisk funktionsnedsättning och brukarnas behov kan se mycket olika ut i de olika verksamheterna.

Arbetet innebär ett individuellt bemötande där varje brukare får det stöd och den service som efterfrågas. En stor del av det dagliga arbetet består av motivationsarbete med syfte att brukarna ska uppnå ökad självständighet och mer inflytande över sin vardag. På en del verksamheter är omvårdnadsinsatserna omfattande och inom några verksamheter kan utåtagerande beteende förekomma.

Det är viktigt att berika den enskildes fritid med meningsfulla aktiviteter utifrån brukarens behov, förmåga och intresse. Du stödjer och assisterar brukarna i det dagliga livet, samt tolkar och förtydligar kommunikationen.


Kvalifikationer

Har du har yrkesexamen från vård och omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning vi bedömer som relevant erbjuder vi dig arbete som stödassistent eller aktivitetsledare, utifrån uppdrag och verksamhet.

Har du universitets-/högskolestudier motsvarande 60 hp eller utbildning från yrkeshögskola 200 yhp inom exempelvis pedagogik, socialt arbete eller beteendevetenskap erbjuder vi dig arbete som stödpedagog.

Studerar du till sjuksköterska, fysioterapeut eller läkare och vill arbeta extra under studietiden ser vi gärna att du söker arbete hos oss.

Erfarenhet av psykiatri och olika pedagogiska metoder är meriterande.

Hos oss är det viktigt att du har en god människosyn, ett respektfullt bemötande och att du har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

B-körkort är inget krav men meriterande.
Våra verksamheter finns i hela Malmö.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde snarast enlig överenskommelse Dag, kväll och helg. Nattjänster finns

Antal platser: 10

Ansökan
Ansök senast: 2018-11-30

Referensnummer: 177-18-140

Kontaktpersoner
  • Ola Nederman
  • Enhetschef
  • 0768-825307

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-140

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till