Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Spontanansökan - Vi söker testare och testingenjörer till Husqvarna Group! jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spontanansökan - Vi söker testare och testingenjörer till Husqvarna Group! på Framtiden

Spontanansökan - Vi söker testare och testingenjörer till Husqvarna Group!

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Spontanansökan - Vi söker testare och testingenjörer till Husqvarna Group

Just nu söker vi dig som vill jobba med testning hos vår samarbetspartner Husqvarna Group. Oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren ser vi ett stort värde i att träffa dig för matchning mot nya spännande uppdrag hos ett världsledande företag. 

Din profil

Just nu söker vi dig som vill jobba som testar eller testingenjör. 

Är du intresserad av exempelvis systemtest, mjukvarutest, mekaniktest eller PC-test och vill utvecklas hos en globalt företag i framkant?  Vi kan hjälpa dig att hitta det jobb som passar just dig bäst! Husqvarna är löpande ute efter drivna personer som vill ta nästa steg i karriären. 

Oavsett profil och bakgrund är du välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev som beskriver vem du är, dina kompetenser och vad du vill arbeta med i framtida tjänster.


Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Denna annons är en intresseanmälan vilket innebär att via ansökan ger oss möjlighet att kontakta dig i takt med spännande tjänster blir lediga på Husqvarna. 


Villkor


Placering: Jönköping
Anställningsvillkoren varierar beroende på vilken samarbetskund vi matchar dig mot. Mer information ges vid intervjutillfället.


Kontaktperson(er)


Olof Karlsson

[ Link removed ]


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000014854314