SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör/ Receptionist jobb i Stockholm på Voicedesk

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Administratör/ Receptionist på Voicedesk

Administratör/ Receptionist

Voicedesk Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Företagsekonomiska Institutet, FEI, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika utbildningsföretag. Samtidigt är vi ledande och nydanande när det gäller modern teknik och pedagogik. FEI:s utbud innefattar YH-utbildningar, svenska och internationella universitetsutbildningar samt företagskurser. Vi som arbetar på FEI brinner för att ge andra möjligheter att utvecklas genom riktigt bra utbildning. Vi älskar engagemang och individuell drivkraft kombinerat med samarbete och lagkänsla. På FEI lever vi som vi lär – genom vårt stora kursutbud får du möjlighet till kompetensutveckling på arbetstid. Vill Du arbeta tillsammans med oss?

Vi söker nu en Administratör/ Receptionist  till FEI:s yrkeshögskoleverksamhet.


Tjänsten

Du kommer att vara en del av ett engagerat utbildningsteam som arbetar tillsammans för att skapa professionella och givande utbildningar för våra studerande.

Som utbildningsadministratör har du en viktig roll i organisationen. Du kommer att ha ett stort administrativt ansvar och jobbar med alla våra yrkeshögskoleutbildningar tillsammans med utbildningsledarna. Du administrerar information om utbildningar och studerande internt i våra system, men även hos Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) och Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Du kommer ha mycket kontakt med våra studerande i frågor som rör deras studier och studiemiljö. Du kommer även att ha en stor roll i ansöknings- och antagningsprocesser.

Du arbetar på vårt kontor i centrala Stockholm. Där finns också utbildningslokalerna som vi gärna ser att du kan ta ansvar för att öppna på morgonen. Du kommer att hjälpa till i receptionen med att svara i telefon och ta emot och hjälpa besökare och kursdeltagare.


Kvalifikationer/Egenskaper

Vi ser gärna att du har som lägst gymnasial utbildning. Du har relevant erfarenhet inom administration och systemadministration. Det är viktigt att du behärskar de vanligaste programmen i Office-paketet, samt har mycket god kunskap i svenska i både tal och skrift.

Som person är du serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och strukturerat med administrativa uppgifter. Du är van vid ett högt tempo och att kunna jobba parallellt med olika uppgifter.


Kompetensutveckling

FEI erbjuder mycket goda möjligheter till kompetensutveckling på arbetstid. Du har tillgång till de flesta kurser och utbildningar i FEI:s utbud. Du kan exempelvis få chansen att bygga på din gymnasie-, yrkeshögskole- eller högskoleutbildning.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan direkt till Karisma Rekrytering AB via deras hemsidan [ Link removed ] dock senaste den 31/1 2023. Intervjuer kommer ske löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta gärna

Agneta Ståhl, 0706–501940 eller maila på [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2339725-558580