Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Spontananmälan för tjänster inom Strategiskt och Taktiskt Inköp jobb i Stockholm på Gazella

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spontananmälan för tjänster inom Strategiskt och Taktiskt Inköp på Gazella

Spontananmälan för tjänster inom Strategiskt och Taktiskt Inköp

Gazella Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi vill gärna etablera kontakt med dig som söker ny tjänst inom Strategisk och/eller Taktiskt Inköp och är intresserad av konsultuppdrag såväl som fast anställning.  Gazella Business Support har ett brett kontaktnät av arbetsgivare och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta personal.  Är du på jakt efter nya utmaningar? Skicka in ditt CV för chans att få komma på intervju hos oss, där du får personlig kontakt med en rekryterare som kan hjälpa dig med såväl karriärtips som att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb!Hur fungerar det?

Genom att ladda upp ditt CV på sidan för denna spontananmälan, går du med i Gazella Business Supports karriärnätverk och ökar dina chanser till att landa ditt nästa drömjobb. Gazella Business Support har ett specialiserat team som jobbar med roller inom Supply Chain. Dessa rekryteringskonsulter går igenom alla CVn som registreras och kommer behandla ditt inskickade CV inom några få dagar. Finner de din profil intressant och tror att det finns chans att vi skulle kunna matcha dig med nuvarande eller framtida inkommande uppdrag kommer de att kontakta dig för att boka in en intervju. En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att kunna matcha dig med framtida lediga tjänster och kontakta dig när det dyker upp utmaningar som vi tror passar just dig.  Vad behöver du göra?

Allt du behöver göra är att skriva ihop ett bra CV och registrera det via “Ladda upp CV och sök tjänsten”- knappen. Desto mer välskrivet och ju mer information du kan ge oss kring relevanta kvalifikationer och arbetslivserfarenheter, desto större chans för oss att se om vi passar för att hjälpa varandra och om vi tror att vi kan hitta jobb som hjälper dig vidare i karriären. Vi vill därför tipsa dig om att kika in vårt blogginlägg: [ Link removed ] , där vi tipsar om hur du får till ett professionellt CV.  

Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Genom att hålla kontakt med oss långsiktigt, kommer vi aktivt arbeta med att tipsa dig om lediga tjänster eller uppdrag som är anpassade efter dina preferenser. Ta chansen – skicka in ditt CV redan idag!Om Gazella Business Support

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal inom inköp, order och logistik. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika branscher, fokuserat på Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. Vårt kraftfulla och skräddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. På detta sätt kan vi garantera den snabba, flexibla och träffsäkra leverans som kännetecknar Gazella.Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansök via  “Registrera ditt CV”-knappen nedan, för att ta chansen att hitta nya jobbmöjligheter!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1375