Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Spontananmälan för lediga tjänster som Koncernredovisare job in Stockholm at Gazella

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Spontananmälan för lediga tjänster som Koncernredovisare på Gazella

Spontananmälan för lediga tjänster som Koncernredovisare

Gazella Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi vill gärna etablera kontakt med dig som söker konsultuppdrag med omgående start inom koncernredovisning. Gazella har ett brett kontaktnät av arbetsgivare och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta personal.  Är du en koncernredovisare som är intresserad av nya utmaningar? Skicka i så fall in ditt CV för chans att få komma på intervju hos oss, där du får personlig kontakt med en rekryterare som kan hjälpa dig med såväl karriärtips som att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb!Hur fungerar det?

Genom att ladda upp ditt CV på sidan för denna spontananmälan, går du med i Gazellas karriärnätverk och ökar dina chanser till att landa ditt nästa drömjobb. Gazella har ett specialiserat team som jobbar med koncernredovisningsuppdrag. Dessa rekryteringskonsulter går igenom alla CVn som registreras och kommer behandla ditt inskickade CV inom några få dagar. Finner de din profil intressant och tror att det finns chans att vi skulle kunna matcha dig med nuvarande eller framtida inkommande uppdrag kommer de att kontakta dig för att boka in en intervju. En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att kunna matcha dig med framtida lediga tjänster och kontakta dig när det dyker upp utmaningar som vi tror passar just dig.  Vad behöver du göra?

Allt du behöver göra är att skriva ihop ett bra CV och registrera det via “Ladda upp CV och sök tjänsten”- knappen. Desto mer välskrivet och ju mer information du kan ge oss kring relevanta kvalifikationer och arbetslivserfarenheter, desto större chans för oss att se om vi passar för att hjälpa varandra och om vi tror att vi kan hitta jobb som hjälper dig vidare i karriären. Vi vill därför tipsa dig om att kika in vårt blogginlägg: [ Link removed ] , där vi tipsar om hur du får till ett professionellt CV.

Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Genom att hålla kontakt med oss långsiktigt, kommer vi aktivt arbeta med att tipsa dig om lediga tjänster eller uppdrag som är anpassade efter dina preferenser. Ta chansen – skicka in ditt CV redan idag!

 

Rekommenderade jobb

Spontananmälan för lediga tjänster som Koncernredovisare
Gazella Stockholm Heltid
c-chaufför till Bålsta
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Financial Controller to SodaStream Nordics
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1377