Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Spolbilschaufför/miljöarbetare sökes inom farligt avfall. jobb i Örebro på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Spolbilschaufför/miljöarbetare sökes inom farligt avfall. på Framtiden

Spolbilschaufför/miljöarbetare sökes inom farligt avfall.

Framtiden Örebro, Örebro län Heltid
Dina arbetsuppgifter

Som miljöarbetare hos vår kund kommer du att ha en varierande roll men där ditt huvudansvar är för hanteringen av farligt avfall. Detta innebär att omfattningen i dina arbetsmoment kommer vara varierande och att du kommer få ta eget ansvar i din roll för att säkerställa att arbetet genomförs grundligt samt slutförs innan dagen är slut.
Du behöver trivas i att arbeta självständigt men även tillsammans med kollegor, eftersom att båda förekommer beroende på arbetets storlek.

Du kommer att starta arbetsdagarna från anläggningen i Örebro för att sedan åka ut på arbete.
Återkommande arbetsmoment i denna roll är:
• Köra slamsugningsfordon. (C-behörigt krävs)
• Slamsugning och tömning av oljeavskiljare
• Spolning och rengöring av cister.
• hämta spillolja och andra flytande avfall. 

Som ny i laget, kommer du att få en introduktion för att förstå anläggningen, arbetsmomenten och den utrustningen som är används i arbetet.
I början kommer du att få åka ut på arbeten tillsammans med en erfaren kollega och din upplärning kommer att anpassas efter den mängd erfarenhet som du besitter från liknande roller.

Du kommer att tillhöra gruppen som hanterar farligt avfall i Örebro och majoriteten av arbetet sker inom regionen, men det förekommer även arbeten på annan ort med övernattning på hotell.

Din profil
Eftersom företaget växer, ser man gärna att du som kommer in ser en långsiktighet i denna anställning, både hos företaget men även för denna specifika roll.
För att du ska lyckas i rollen, behöver du vara självgående och inte vara rädd för att arbeta i ute i varierande miljöer med blandade förutsättningar.
Vi tror att du är lösningsorienterad och inte ger upp vid motgångar eller hinder, utan att du vågar prova dig fram tills du lyckas.
Vi tror också att du är nyfiken och vill dra lärdom från dina kollegor runt omkring dig. Man erbjuder möjligheter att växa internt, ett exempel på detta är att du kan få behörighet som besiktningsman av cisterner och oljeavskiljare.

Skallkrav:
• C-behörighet samt ADR tank.
• Giltigt yrkeskompetensbevis. (YKB)
• Färdskrivarkort.
• Svenska i tal och skrift.
• Datorvana.

Meriterande:
• CE-behörighet.
• Branscherfarenhet inom hantering av farligt avfall.
• Tidigare kört spolbil eller tankbil.

Om företaget
Vår kund är ett företag som jobbar dagligen med hanteringen av farligt avfall mot företag, privatpersoner och stora industrier runt omkring region Örebro.
Namnet på företaget kommer att framföras i samband vid intervju.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag.

Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro men arbete på annan ort förekommer
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt GFL 28 188 SEK

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

CE Chaufför, Miljöarbetare
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000088208782