Jobbet Spendera sommaren på Granö Beckasin! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Spendera sommaren på Granö Beckasin! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du sommarjobba på ett växande företag i en fantastisk miljö? Nu söker vi servicemedveten personal till Granö Beckasin! Vi söker dig med friluftintresse som gärna hjälper gäster till en bra upplevelse.

Information om uppdraget:

På Granö Beckasin erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, engagerade kollegor och hårt jobb men också lediga dagar att fylla med friluftsliv, äventyr och gemenskap. Granö Beckasin är ett besöksnäringsföretag mitt i naturen vid porten till Lappland. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva friluftslivet och den tysta vildmarken. Vi söker sommarjobbare som kan arbeta främst med servering i den kravmärkta restaurangen, men beroende på dina tidigare erfarenheter kan du även vara aktuell för jobb inom reception eller som hovmästare.

Detta är ett säsongsjobb med start i mitten av juni och med fortsättning augusti ut. Granö ligger en timmes pendlingsavstånd från Umeå men övernattningsrum finns på anläggningen. Du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av kund.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att vara behjälplig i restaurangen på kvällen. Du förbereder lokalen, tar hand om gästerna, serverar dryck och mat, tar betalt, plockar undan och stänger restaurangen. I receptionen får du ta emot gästerna och hantera bokning med mera.

Detta söker vi:

Rätt person för Granö Beckasin är du som lockas av friluftslivet. Vi ser gärna att du som söker är över 20 år. Vi söker dig som är mån om gästerna och som hittar balansen mellan service och effektivitet, har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du som söker är positiv och ansvarstagande och du känner dig bekväm i att prata svenska och engelska. Det är meriterande om du kan andra språk, gärna tyska. Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41400

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Sommarjobba som B-chaufför! Umeå StudentConsulting
Elgiganten Säljare Hushåll 10% Umeå Elgiganten AB
Elnätsmontör till Tectel Vindeln Professionals Nord
Ledande montör till Tectel i Vindeln Vindeln Professionals Nord
Säljare med C-kort till GB! Umeå Professionals Nord
B2B-säljare till Dokumentbolaget Umeå Professionals Nord
Koordinator sökes till fastighetsbolag Umeå Professionals Nord
Jr stängselmontör till HEAB Umeå Professionals Nord
Business Controller Umeå Volvo Group
Teknisk testare till Polystar i Umeå Umeå StudentConsulting
Lagerarbetare till ES Hydagent! Umeå Professionals Nord
Studenter sökes till Guldsmedjan! Umeå Professionals Nord
Servicetekniker till familjärt företag Umeå Professionals Nord
Snöskottare! Umeå Lernia
Feelgood Umeå söker företagssköterska Umeå Feelgood Företagshälsovård AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Umeå).