Jobbet Speditörsassistent på heltid till kund i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Speditörsassistent på heltid till kund i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Gillar du högt tempo och är en fena på excel? Trivs du i en koordinerande roll där du kommunicerar mycket i skrift? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

En kund till oss söker en speditörsassistent på heltid som ska stötta upp företagets trafikledare. Företaget ligger belägnat i Malmö och jobbar globalt med transportlösningar inom väg, järnväg, sjö och flyg. Fokus i arbetet är kopplat till koordineringen av transport. En stor del av det dagliga arbetet kommer att vara jobb i excel samt mailkontakt externt och internt. Arbetstiderna för denna tjänst är 08:00-16:30 vardagar.

Detta söker vi:

Viktigt för denna tjänst är att du ska kunna trivas i en roll där det är högt tempo, vara organiserad och ha en känsla för service. Krav för denna tjänst är god kunskap i excel och flytande engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har jobbat i en liknande roll tidigare eller innehaft liknande arbetsuppgifter samt kan ett ytterligare språk flytande (tyska, franska, italienska främst). Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så sök redan idag!

Sökord: Admininstration, Logistik, Transport, Speditör, Trafikledning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52346

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till