Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Speditör till Valmet jobb i Sundsvall på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Speditör till Valmet på Poolia

Speditör till Valmet

Poolia Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Är du redo för nästa steg i din karriär och trivs i en roll där du får utvecklas och ta egna initiativ? Nu söker vi en speditör till Valmets Servicecenter i Sundsvall.

Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdig produkt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som speditör kommer du att arbeta administrativt med att boka samt organisera leveranser för inrikes och internationella transporter. Som Speditör kommer du att ha löpande kontakt med agenter, transportörer och Valmets egna enheter runtom i världen. Du kommer att arbeta med ett team om ca 6 personer samt ingå i en större grupp tillhörande skeppning och logistik. Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och minst en gymnasial utbildning, gärna kompletterad med högskolekompetens inom transport och logistik. För att lyckas i rollen som speditör behöver du ha god datakunskap samt obehindrat kunna kommunicera på engelska och svenska i såväl tal som i skrift.

Som person tror vi att du har en hög servicekänsla, är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och bekväm i att organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Är du en lagspelare som trivs med ett högt arbetstempo, att ta egna initiativ och att arbeta självständigt så kommer du att trivas i rollen.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Speditör till Valmet
Poolia Sundsvall Heltid
Receptionist till Valmet, Vikariat.
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Tryckkärlssvetsare till Valmet!
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60514