Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Speditör till läkemedelsbolag i Uppsala jobb i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Speditör till läkemedelsbolag i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Speditör till läkemedelsbolag i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Uppsala, Uppsala län Heltid

Arbetsbeskrivning

Som speditör kommer du arbeta med kundservice, transportplanering, orderadministration samt logistik. Du kommer vara en viktig del av kedjan och en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer arbeta med både import och export, samt ha många interna och externa kontaktytor både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- registrera inköpsordrar
- skapa och distribuera skeppningsdokument
- avisera skeppningsdokument och transportinformation
- boka transporter
- fakturahantering
- utreda/följa upp frågor och problem som kan uppkomma kopplat till arbetet

Om dig

För att lyckas i rollen som orderadministratör/speditör ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter alternativt motsvarande utbildning. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya, samt är bekväm med att både prata i telefon och maila på svenska och engelska. Har du erfarenhet av M3, Excel, D2 och TrackWise är det starkt meriterande.

Vi söker dig som brinner för att ge bra service, driver ditt arbete framåt och som arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du är kommunikativ och har stor social förmåga, samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [ Email address blocked ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: EDD65499C9D84C14A9227771043FD659