Jobbet Speditör till globalt transport - och logistikföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Speditör till globalt transport - och logistikföretag publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av transportlogistik? Vill du arbeta som speditör inom sjötransport? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som Speditör kommer du vara med i hela kedjan. Du kommer ansvara för kommunikationen med kunder, rederier och logistikföretag. Du kommer jobba i företagets olika system och du bör därför ha bra datavana. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega på importavdelningen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Detta innebär att du är anställd hos StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund. Arbetstiderna är på dagtid och tjänsten är planerad att starta 1 mars 2018. Det är en fördel för dig som kan starta omgående. Vår kunds kontor är beläget vid Högsboområdet i Göteborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom logistikplanering av sjö eller fordonstransport utanför Europa. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning inom logistik men det är inte ett krav. Du bör ha en god datavana och ha arbetat med Microsoft office.

Som person är du stresstålig och du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du har en förmåga av att prioritera samt kunna jobba i en självständig roll. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift.

Om arbetsgivaren:

Vår kund är ett service transport- och logistikföretag med fraktledning och kontraktslogistik, som omfattar 1 000 platser i 160 länder. De arbetar med många av världens mest kända varumärken.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40932

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn027 - Göteborg).