Jobbet Speditör till ett av Nordens största privatägda transportföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Speditör till ett av Nordens största privatägda transportföretag publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du speditör med erfarenhet av bil eller sjöfrakt? Trivs du i en fartfylld och engagerande miljö med många kontaktytor? Då är det dig vi söker!

Greencarrier är en av Nordens största privatägda transportgrupper med över 850 anställda i elva länder. Företaget har huvudkontor i Göteborg där företaget också grundades år 2000. Vi erbjuder globala transportlösningar med alla transportslag, med fokus på transporter till och från Östeuropa, Centralasien och Kina. Vår största tillgång är vår kunniga personal och med deras hjälp kan vi erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna med personlig service och stort engagemang. Vi värdesätter också att ha roligt tillsammans på jobbet. Allt detta avspeglas i våra kärnvärden: humor & glädje, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten
Vi söker en nyfiken och driven speditör som kommer att arbeta i ett nytt team med olika typer av transportlösningar, främst med fokus på bil och sjö. Ansvarsområdet innefattar administration av transport- och speditionsuppdrag enligt kundavtal, kostnadsuppföljning, fraktdebitering, tullhantering, förhandling med leverantörer, hantering av offertförfrågningar, prissättning och att utveckla affärer i relation med kunden. Här finns möjlighet att tillsammans med teamet utveckla och optimera det dagliga operativa arbetet kring rutiner och upplägg. Det är en omväxlande roll med stort kundfokus och ett verksamhetsnära samarbete med övriga kontor i världen.

Våra förväntningar på dig
För att snabbt komma in i rollen har du yrkesutbildning eller eftergymnasial utbildning inom spedition samt ett par års arbetslivserfarenhet av bilspedition eller sjöfrakt. Då Greencarrier erbjuder effektiva och konkurrenskraftiga trafiklösningar till sina kunder har du god kunskap om marknaden och gärna intermodala lösningar. I den här tjänsten har du många internationella kontaktytor varpå god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du behöver också ha bra kunskap i MS Office och allmänt god systemvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet CargoWise. I ditt dagliga arbete är du serviceinriktad, noggrann och skapar snabbt överblick och struktur. Då ingen dag är den andra lik trivs du i ett omväxlande miljö, är flexibel och lösningsorienterad. Som person är du driven, relationsskapande och har förmåga att självständigt prioritera och planera ditt arbete.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträdesdag enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Din anställning omfattas av goda anställningsvillkor, friskvårdbidrag, subventionerad lunch, privat och gruppförsäkring.

Ansökan 
Låter detta som något för dig? Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din så snart som möjligt i form av CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Ulrika Werngren på 0722-54 11 21.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

62738

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till