Jobbet Speditör sökes till Siemens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Speditör sökes till Siemens publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Som speditör kommer du arbeta med ärenden kring skeppningar av service- och lego-gods, spedition, logistik och transport. Du kommer också att arbeta med transportplanering, koordinering, tullhantering, frakthandlingar fraktupphandlingar etcetera. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. En del i arbetet är att jobba med ständiga förbättringar av våra arbetssätt.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
* Exportspedition
• Offertbegäran
• Deltaga i transportupphandling/förhandling
• Utfärda anmodan för exportsändningar
• Leverantörskontakter
• Utfärda erforderliga export/tullhandlingar
• Fakturering
• Kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor
• Transportreklamationer

Din profil
Du har en utbildning inom logistik och/eller arbetat med spedition tidigare. Utmärkande för dig är din planeringsförmåga och dina strukturerade egenskaper. Du har ett intresse för att förbättra kundrelationer, internt som externt, och trivs med att ha en koordinerande roll mot många gränssnitt. Att du är en teamplayer och har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser, tillsammans med olika professioner är en självklarhet i detta arbete.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se, vi önskar dock ta emot din ansökan senast 2018-06-04. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se/011-199471.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3426

Liknande jobb

Projektledare inom Inköp Finspång Unik Resurs
Innesäljare inom reservdelar Finspång Unik Resurs
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.