Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Speditör med truckkort sökes till globalt företag jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Speditör med truckkort sökes till globalt företag på Framtiden

Speditör med truckkort sökes till globalt företag

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Är du en person med ett gott ordningssinne och som kan hålla fokus även när det händer mycket? Trivs du bra med att få ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att kombinera systemadministrativt arbete tillsammans med fysiskt arbete? Då ska du läsa vidare!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi efter en speditör som kan täcka upp vid ett tillfälligt behov ute hos vårt kundföretag i ca fyra månader. Du kommer bli en del av ett team om 6 personer som jobbar i företagets förråsavdelning. Du kommer arbeta tätt ihop tillsammans med en till kollega från teamet. Ni kommer tillsammans ansvara för mottagning, packning och sändning av företagets gods. Företaget präglas av en prestigelös kultur och därför kommer stor vikt läggas vid att du har en god samarbetsförmåga.

I ditt dagliga arbete kommer du att följa en daglig körplan för vad som ska packas och skickas, därav är det viktigt att du har god data- och systemvana. Du kommer ibland att förflytta paket och produkter med hjälp av truck och ibland kommer du köra bort produkter med bil till ett annat lager. Du kommer att arbeta i DHL:s ordersystem och därför är det ett plus om du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Du arbetar metodiskt och vara noggrann då vissa perioder kan bli mer hektiska och det fortfarande är viktigt att du utför arbete med stor noggrannhet.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Du kommer att arbeta med komplexa elektromekaniska produkter i tätt samarbete med utvecklingsavdelningen. Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö, där arbetsglädje och samarbete värderas högt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kommer vi att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

DIN PROFIL
Du har kanske erfarenhet av godshantering alternativt lagerarbete sedan tidigare. Du klarar av att arbeta lugnt och metodiskt under stressande situationer och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska, då det förekommer att leveransinformation står både på svenska och engelska. Du ska ha god data- och systemvana då du kommer att läsa ut information och föra administration i datasystem.

Skallkrav
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i skrift
  • Truckkörkort, B1 och A2
  • B-körkort
  • God data- och systemvana
Meriterande
  • Erfarenhet av att ha arbetat i DHL:s ordersystem, IFS körplanssystem eller Service Now, alt. motsvarande system
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: 1 december 2021 alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000056027645