Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Speditör inom projektlogistik till Tschudi Logistics jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Speditör inom projektlogistik till Tschudi Logistics på Academic Work

Speditör inom projektlogistik till Tschudi Logistics

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du nyfiken och vill utvecklas inom spedition? Vill du vara en del av ett växande logistikbolag med kontaktnätverk över hela världen? Hos Tschudi får du chansen att driva din egen kundstock, hantera spännande logistiska utmaningar och ta del av en härlig arbetskultur. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Tschudi Logistics Group erbjuder skräddarsydda transport- och logistiktjänster till kunder verksamma inom olja och gas, energi, konstruktion och industriella sektorer. Tschudi Group grundades 1883 i Norge och har utvecklats från skeppsrederi till dotterbolag inom sjöfart, offshore och logistik. Globalt består bolaget av 250 anställda fördelade på 11 länder i Europa, Asien och Afrika.

Som speditör hos Tschudi Logistics får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom projektlogistik. Tschudi erhåller en bred kundportfolio där du redan från start får ta ansvar över ett antal existerande kunder. Vidare förväntas det även att du har ett driv och ambitioner att utveckla kundbasen.

I takt med att Tschudi Logistics växer behöver teamet förstärkas där du kommer ha direkt kommunikation och rapportera till företagets VD Mads. Teamet i Göteborg består av tre kollegor som ser framemot att samarbeta för att tillsammans bemöta kunders höga krav och leverera tjänster av hög standard.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Tschudi Logistics.

Arbetsuppgifter
På Tschudi Logistics arbetar du som speditör primärt inom projektlogistik och specialtransport med ett fåtal kunder inom olika branscher runt om i världen. Projekten kan fortlöpa allt från ett par månader till ett par år. Du får möjlighet att arbeta från order till leverans genom att motta orders, boka transporter och följa processen tills godset är transporterat. Det dagliga arbetet innebär bland annat att jobba mot deadlines som måste hållas för att sändningar ska avgå i tid.

I samband med större projekt krävs det att du har möjlighet att besöka kunderna för att finnas till hands och se till att arbetet sker på ett korrekt sätt. Estimerat är ungefär 5-10 resdagar per år.

Du kommer bland annat:

* Ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och agenter i hela världen
* Arbeta tillsammans med kollegor inom organisationen
* Offerera kunder och agenter
* Planera och utföra transporter inom flyg, landsväg och sjötransport
* Fakturera

Vi söker dig som

* Har minst 1 års erfarenhet inom spedition
* Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med:

* Ytterligare språkkunskaper
* Eftergymnasial utbildning ínom logistik eller spedition
* Erfarenhet av affärssystemet Xsped

Som person är du:

* Flexibel
* Självgående
* Noggrann
* Relationsskapande

Vi ser gärna att du har ett stort intresse inom spedition och är ambitiös. Som person är du även både engagerad och nyfiken. Vi sätter stor vikt vid förmågan att driva igenom förändringar och kommer med förslag på nya lösningar samt förbättringar. Det är viktigt att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har lätt att ställa om när prioriteringar förändras.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Marknadsmässig
* Schema: Kontorstider
* Placering: Östra Larmgatan 15, 411 08 Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tschudi Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs mer om Tschudi Logistics här!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060952-SE