Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Speditör / Trafikledare till Skarin Express jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Speditör / Trafikledare till Skarin Express på Bravura

Speditör / Trafikledare till Skarin Express

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du redo för din nästa utmaning? Vill du arbeta i ett nära samarbete med positiva och engagerade kollegor? Vi söker dig som motiveras av att säkerställa effektiva transporter och som vill utvecklas tillsammans med Skarin Express.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Skarin Express.

Om företaget

Skarin Express är ett mindre logistikföretag bestående av 3 anställda, med en ambition om att växa! Tillsammans med sina partners erbjuder Skarin Express sina kunder helhetslösningar för transporter runt om i världen, oavsett om det är via väg, flyg eller till sjöss. Utöver detta har Skarin Express nu utökat sin tjänst med mässor och utställningar, där de tar hand om all transport och logistik åt deras kunder som deltar på eventen. Skarin Express lägger alltid stort fokus på att leverera sina tjänster med flexibilitet och kvalitet där inga problem är för stora för att lösa. Huvudkontoret är lokaliserat i Lerum utanför Göteborg och det är därifrån företaget styrs och släpvagnarna dirigeras.

Arbetsuppgifter

I rollen som speditör/trafikledare arbetar du administrativt med att planera och boka vägtransporter. Utöver detta lämnar du priser till kunder, registrerar uppdrag samt fakturerar. Du kommer att besvara inkommande meddelanden från kunder och leverantörer och därav använda din telefon som främsta arbetsverktyg. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer för att hålla dem uppdaterade om bokade transporter samt besvara eventuella frågor löpande under transportprocessen. Du kommer att kommunicera på både svenska och engelska. Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.
Här blir du en del av ett mindre team med god sammanhållning och du erbjuds en gedigen introduktion där du får följa dina kollegor i deras arbetsvardag, för att på så vis effektivt sätta dig in i dina kommande arbetsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

•Arbetslivserfarenhet inom logistik/transportbranschen efterfrågas som exempelvis chaufför, trafikledare, terminalarbetare, transportplanerare eller speditör
• Utbildning inom logistik är meriterande men inte ett krav
•Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen är du en person med sinne för struktur som trivs i en roll där du får ge god service till andra. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Därtill trivs du med att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du är utåtriktad och har en god tillit till dig själv och andra i arbetet. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet. Du uppskattar att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Lerum, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3544701