SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
PostNord söker Business IT Product Owner, Solna på Ada Digital

PostNord söker Business IT Product Owner, Solna

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Som Business IT Product Owner hos PostNord i Stockholm är du bryggan mellan verksamhet och IT i en agil utvecklingsmiljö!

Genom din roll har du här möjlighet att påverka IT-leveransen hos ett företag som hanterar över hälften av Sveriges alla e-handelsleveranser!

I rollen som Product Owner hos PostNord i Stockholm bereder du vägen framåt för hur IT skapar förutsättningar och värde för PostNords tjänster och uppdrag – en snabb, säker och tillgänglig leverans av de miljontals brev och paket som skickas i, till och ifrån Norden.

Vi erbjuder dig

Här möter du en arbetsgivare som värnar om din utveckling, precis som de värnar om sitt samhällsnyttiga ansvar och uppdrag! Hos PostNord får du bland annat:

  • En verksamhet som bidrar till den svenska infrastrukturen – det som PostNord gör påverkar hela samhället!
  • Att arbeta i en nordisk miljö präglas av bredd, mångfald och dynamik, där det hela tiden händer saker och möjligheten att bredda sig är stor
  • En plats i ett samlat team av Product Owners inom IT-organisationen där ni kan utveckla och samla insikter från varandra samt växa tillsammans

Det här gör du hos oss

Som Product Owner ansvarar du för att driva ditt område framåt. Du leder och coachar produktteamet tillsammans med Scrum Master genom hela utvecklingscykeln från planering till leverans och uppföljning. Dina huvudsakliga uppgifter i rollen består av att:

  • Arbeta nära våra intressenter, användare och interna team för att förstå deras behov och översätta dem till krav och funktioner
  • Föra en övergripande produktvision och strategi och kommunicera den tydligt till alla berörda parter
  • Ansvara för den agila planeringen, säkerställa rätt prioriteringar och se till så att backlogg synkas med verksamheten för att göra arbetet så tydligt och effektivt som möjligt
  • Samarbeta och föra dialoger med andra Product Owners för att samordna arbetet mot övergripande mål och riktning
  • Identifiera trender och möjligheter samt anpassa vår produktstrategi därefter

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i ett team om 16 Product Owners vilka ansvarar för olika områden. Gemensamt är att de alla arbetar för att skapa affärsnytta genom att vara länken mellan affären och IT genom att verka ur både strategiskt och operativt perspektiv.

PostNord arbetar sedan 4 år tillbaka enligt SAFe och har under perioden kommit långt i sin agila resa. Utvecklingsteamen är till stor del outsourcade och sitter i andra länder medan Product Owner-teamet är baserat i Sverige. Teamet karaktäriseras av en god variation av såväl ålder som kön samt en stark sammanhållning där hjälp alltid finns att få för den som behöver.

Mer om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en agil utvecklingskontext, gärna i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du kan exempelvis tidigare komma från en roll som Product Owner, Product Manager, Scrum Master eller liknande.

Eftersom det är du som prioriterar och ansvarar för arbetets utveckling inom ditt område är det viktigt att du tycker om att hitta och driva igenom initiativ för egen maskin. Vi ser därmed även att du har en god kommunikations-, samordnings och prioriteringsförmåga samt kan ta ett helhetsperspektiv över hur de lösningar som finns på plats gynnar verksamhetens behov.

Eftersom PostNord verkar över hela Norden, kommer du att ha kontaktytor både inom och utom Sverige. Därför tror vi att du har lätt för att agera flexibelt samt mycket god förmåga att anpassa dig till olika situationer, krav och samarbeten.

Både svenska och engelska i tal och skrift är krav för denna roll.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 9F6A6308336543FEA2CD8B3D1725AC62