Jobbet Specialpedagog till Lindeborgsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Specialpedagog till Lindeborgsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

På Lindeborgsskolan finns engagerade och kunniga kollegor som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttar varandra i sitt arbete. Vi tycker att vårt arbete är stimulerande och omväxlande. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling där vi använder varandras eller andras kompetenser. Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget.


Arbetsuppgifter

Till Lindeborgsskolan söker vi nu en specialpedagog som i vårt elevhälsoteam samordnar den specialpedagogiska verksamheten för elever i årskurs F-6. I ditt uppdrag ingår att göra utredningar, handleda kollegor och elever. Du ska ha ett helhetsperspektiv, med fokus på verksamhetens bästa. Vid behov ska du delta i svåra samtal som ett stöd för klasslärare och mentorer. Du har ansvar för delar av de kompensatoriska hjälpmedel som finns på skolan, och ska arbeta med ny teknik, såsom läsplattor, datorer mm.


Kvalifikationer

Du som söker är behörig och legitimerad grundskolelärare med påbyggnadsutbildning till specialpedagog. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en medarbetare som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och har en förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Vi ser gärna att du har en fördjupad kunskap/vidareutbildning inom det beteendevetenskapliga området, men även gärna en specifik läs-och skrivinrikting i din utbildning.
Du har erfarenhet av att arbeta med screening på individ och gruppnivå. Du känner dig trygg i att genomföra pedagogiska utredningar och att i skrift sammanfatta dessa.
Du har en god skriftlig förmåga och kan skriva ansökningar och rapporter som ett stöd till ledningen, elevhälsoteam och kollegor.
Du upprätthåller goda kontakter med våra externa aktörer och vet till vem du ska vända dig med olika frågeställningar.
Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och är prestigelös.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-08-09

Referensnummer: A892500

Kontaktpersoner
  • Lars Bäckgren
  • Biträdande rektor
  • 070 – 600 23 22

Fackliga företrädare
  • Anna Boman
  • Lärarförbundet
  • 040-341000
  • Martina Gustafsson
  • LR
  • 040-346627

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A892500

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till