Jobbet Speciallärare/specialpedagog till Mellanhedsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Speciallärare/specialpedagog till Mellanhedsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Vi söker en speciallärare/specialpedagog som vill vara med att utveckla Mellanhedsskolans grundsärskola. I verksamheten finns det idag 40 elever från årskurs 1-9 som läser både inriktning ämnen och ämnesområden.


Arbetsuppgifter

Som speciallärare/specialpedagog på Mellanhedsskolans grundsärskola, inriktning ämnesområden har du ansvar för att planera, genomföra och följa upp din undervisning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla den gemensamma verksamheten genom systematiskt kvalitetsarbete. Du är lyhörd för elevernas individuella förutsättningar och behov. Du arbetar som klasslärare och genomför undervisningen för en grupp elever tillsammans med elevassistenter. Du leder och organiserar ditt arbete så att en trygg lärandemiljö skapas. I det dagliga arbetet använder du dig av TAKK och AKK och ett lågaffektivt bemötande. Stor vikt läggs på ett språkutvecklande arbetssätt. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap.


Kvalifikationer

Du är legitimerad speciallärare/specialpedagog med inriktning grundsärskola och har erfarenhet från undervisning både i ämnen och ämnesområden. Kunskap om TAK, AKK och lågaffektivt bemötande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2019-08-08

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-29

Referensnummer: A878550

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A878550

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till