Jobbet Speciallärare F-3 till Rörsjöskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Speciallärare F-3 till Rörsjöskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Rörsjöskolan är en F4-skola (blivande F-6) med cirka 440 elever i fyra paralleller. Vi bygger en ny skolbyggnad och utökar succesivt vårt elevantal inom de kommande åren. Skolan finns i Rörsjöstaden, vid Värnhem, i närheten av såväl grönområden som kulturella aktiviteter. Lokalerna är ljusa, färgglada och det pågår fortsatt renovering/uppfräschning av befintliga lokaler. Våra byggnader är charmiga, då de anknyter till vår långa och traditionsrika historia. Samtidigt anpassar vi lokalerna och ställer om till de krav som ställs på en modern skola. Våra klassrum är välutrustade med datorer, Ipads och projektorer. Just nu ser vi också över övrig teknisk utrustning för våra elever. Skolan har en stor härlig skolgård med bland annat hinderbana, fotbollsplan och basketplan. Vi driver ett aktivt utvecklingsarbete på skolan där samtlig personal är involverad. Vi har med andra ord höga krav och förväntningar på varandra. Vi kommer inom några år vara en av Malmös ledande skolor och därefter en av de bästa skolorna i Sverige. Vi har siktet inställt på att bli en skola i världsklass. Vi arbetar tillsammans med Malmö Universitet inom ett treårigt praktiknära solforskningsprojekt som ett exempel på vårt utvecklingsarbete.

Vill du vara en del av en skola under uppbyggnad där din insats kommer att göra skillnad? I så fall ser vi framemot din ansökan.


Arbetsuppgifter

Som specialpedagog/speciallärare och ska du arbeta med kartläggning, handledning och observationer av både enskilda elever och grupper. Du arbetar för utveckling av lärmiljöer och genomför pedagogiska utredningar, utformar anpassningar och åtgärdsprogram, alternativt stöttar pedagoger i delar av detta. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt och arbetar aktivt för att påverka och stimulera eleverna för att stärka dem i deras arbete mot en ökad måluppfyllelse. Du är ett stöd till ledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd och medverkar vid verksamhets- och metodutveckling. Du ingår i elevhälsoteamet och arbetar i nära kontakt skolledningen. Du har ett salutogent förhållningssätt och arbetar för att alla elever ska vara trygga och ha möjlighet att nå målen för ämnena.


Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare och har specialpedagogexamen alternativt speciallärarexamen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som specialpedagog/ speciallärare och är bekväm i att förstärka arbetet i både svenska och engelska.
Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.
Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov.
Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.
Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.
Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.
Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2019-08-08 Välkommen med din ansökan !

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-29

Referensnummer: A878311

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A878311

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till