Jobbet Specialistsäljare Hybrid Platforms (nätverk) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Specialistsäljare Hybrid Platforms (nätverk) publicerad av Atea

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Umeå, Örnsköldsvik och Skellefteå dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på nätverkslösningar. Du kan utgå från valfri ort av dessa tre. Huvuddelen av arbetet genomförs i Umeå. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget 
Du kommer att utgå ifrån vårt något av våra tre kontor i Umeå, Skellefteå eller Örnsköldsvik. I rollen kommer du att ingå i kundteam och driva nätverksområdet på några av Ateas mest strategiska kunder på vår marknad, både inom offentlig- och privat sektor. Du kommer arbeta proaktivt för att alltid säkerställa den bästa lösningen för kunden i nära samarbete med våra kundansvariga säljare, strategiska leverantörer, lösningsarkitekter och konsulter. Du kommer arbeta med att tolka kundbehov, omvandla behov till lösningsförslag och prissättning.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya intressanta möjligheter att möta tillsammans med dina kollegor, våra leverantörer och dina kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Fånga och utveckla affärsmöjligheter utifrån kundens vision, verksamhetsnytta och egna konkurrenssituation inom nätverksområdet
  • Säkerställ hög kundnöjdhet genom träffsäkerhet i vårt erbjudande och snabb, kvalitativ återkoppling på kundens förfrågningar.
  • Skapa långsiktiga relationer med nyckelpersoner hos kunden 
  • Skapa långsiktiga relationer med Ateas strategiska partners inom området
  • Föra ut information om Ateas erbjudande 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och på våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

Du vill ta nästa steg i att hjälpa kunder med bästa lösningen och bästa laget. Du är själv på en utvecklingsresa med mål att bli ännu bättre inom området, och här ser du chansen! Du jobbar just nu som konsult eller säljare inom området, och oavsett kommer det vara en betydelsefull erfarenhet i denna roll framåt. Du har en passion för att identifiera affärsmöjligheter genom att förstå kundernas behov.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande: 

  • Erfarenhet att ta fram lösningsförslag av nätverkslösningar.
  • Stort intresse för kunders verksamhet.   
  • Förmåga att delegera och följa upp kollegors arbete.
  • Ha lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska, samt att du har B-körkort.   

Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Winqvist, Platschef Umeå, via jorgen.winqvist@atea.se alternativt telefonnummer 090 71 28 26. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.


Referens

190681

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till