Jobbet Specialistsäljare funktion- och molntjänster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Specialistsäljare funktion- och molntjänster publicerad av Atea

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för att driva komplexa tjänsteaffärer och stötta andra med din spetskompetens? Vi på Atea Region Mitt fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på funktion- och molntjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.

Din roll i laget
Du kommer att tillhöra en sammansvetsad regionalgruppering som utgörs av 16 kompetenta specialister. Vår styrka ligger i att vi har en bred kompetens i gruppen samt en stark gruppdynamik som präglas av individer med bakgrund inom teknik och affärer som kompletterar varandra. Din roll i laget kommer vara att driva och utveckla vår affär runt funktion- och molntjänster. Arbetet bedrivs ofta i kundteam och i nära samarbete med kundansvarig säljare och med stöd av lösningsarkitekter och konsulter. 

Du kommer att proaktivt säkerställa den bästa tekniska lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer samt följa utvecklingen inom ditt specialistområde. I arbetsuppgifterna ingår även att bearbeta nya och befintliga kunder, upprätta handlingsplaner, ta fram offerter och avtal samt svara på upphandlingar. Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara Ateas ansikte utåt samt sköta förhandlingar och avslut med kund. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialistsäljare är: 

  • Driva komplex tjänsteförsäljning
  • Stötta kundansvariga säljare och konsulter
  • Följa utvecklingen inom ditt specialistområde 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande kompetens:

  • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
  • Det är meriterande att ha arbetat med tjänsteförsäljning samt med moln- och funktionstjänster
  • Behärska svenska och engelska
  • B-körkort 

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se alternativt telefonnummer 070 – 298 54 63. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.


Referens

190623-2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till