Jobbet Specialistsäljare Belysning till Ahlsell har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Specialistsäljare Belysning till Ahlsell publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och ta en av de marknadsledande grossisterna inom belysning till nästa nivå? Vi söker nu för Ahlsells räkning en säljare till region nedre Norrland.

Information om uppdraget:

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 27 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

För att klara det behöver de medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka gång efter gång.

•Som specialistsäljare belysning får du en central funktion och jobbar mot alla våra kunder men särskilt inom segmenten el, industri och fastighet.
•Du arbetar med innesäljare som hanterar offertskrivning och ljusberäkningar. Samt projektörer och offertstöd för större projekt
•Din uppgift är att tillsammans med affärsansvarig säljare inom våra segment besöka kunder där du verkar i en specialistroll inom belysning
•Ditt mål är att bli delaktig i projektens tidiga skeden för att ansvara för projektering av belysning, kalkyler och ljusberäkningar. Du kommer i rollen ha det övergripande ansvaret vad gäller belysningsutvecklingen på regionen
•Arbetet innebär stort eget ansvar där du själv planerar din arbetsdag. Som specialistsäljare förekommer det även en del relationsbyggande kundaktiviteter utöver 'vanlig' arbetstid. Att arbeta som specialistsäljare på Ahlsell innebär ett varierande och rörligt arbete med en hel del arbete på fältet med många stimulerande kontakter utåt
Du kommer att ingå i ett arbetslag på 16 personer

Detta söker vi:

•Vi söker en utåtriktad person med stort eget driv och som förstår nyttan med att skapa bestående värden för kunden i affärsrelationen
•Du ingår i ett positivt och omtyckt säljteam och därför har du förmågan att lyssna, samarbeta, ta ansvar och ge bra service. Du är engagerad och konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Som person är du målinriktad med en stark inre vilja för att skapa goda resultat. Du är en god förhandlare som har förmågan att skapa långsiktiga och positiva relationer och du trivs i en föränderlig miljö
•Du som söker tjänsten har en bred yrkeserfarenhet inom belysningsbranschen och mycket god produktkännedom. Du ska känna dig bekväm i ljustekniska termer. Meriterande är om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning.
•Du har minst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Office paketet.
•Vi erbjuder dig ett fritt arbete som ger stort utrymme för initiativ och utveckling. Du blir en del av ett framgångsrikt bolag i en marknadsledande position där du tilldelas ett fritt och spännande arbete i en professionell miljö!

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten idag!

Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och du blir därefter anställd direkt hos Ahlsell.
Sista ansökningsdag är 2018-08-31 och vi kommer under augusti månad börja ta kontakt med kandidater med rätt profil för tjänsten. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer 070-376 03 79.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43459

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till