Jobbet Specialist till QC mikrobiologi i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Specialist till QC mikrobiologi i Uppsala publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av mikrobiologiska analyser av läkemedelsprodukter och är redo att ta nästa steg? Trivs du med att arbeta i en koordinerade roll med fokus på kvalitet, planering och samordning? Bli vår nästa kollega! 

Vi söker en senior laboratorieingenjör som har erfarenhet av mikrobiologiska analyser inom läkemedelsindustrin och är redo att ta nästa karriärsteg. I denna roll erbjuds du varierande arbetsuppgifter där du får samordna avdelningens mikrobiologiska arbete med pågående projekt för nya produkter.  Du  får möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt team med positiva och ambitiösa medarbetare med kvalitet i fokus. 

Som konsult på Randstad kommer du att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!ansvarsområde.

Tjänsten innebär att du koordinerar avdelningens arbete med pågående projekt för nya produkter. Du kommer även att delta i sektionens övriga arbetsuppgifter till viss del. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden blir: 

 • Att planera arbetet tidsmässigt, ta fram plan för vilka valideringar som krävs för resp. projekt, kostnadsuppskatta detta, skriva försöksprotokoll, genomföra laborativa försök, sammanställa resultaten i en teknisk rapport samt debitera kostnader för de förekommande områdena:  
  • Mikrobiologiska metodvalideringar för analysmetoder
  • Mikrobiologiska specifika studier
  • Mikrobiologiska kvalificeringar av tex steriliseringsprocesser
 • Att vara avdelningens representant i olika projekt
 • Att upprätta instruktioner/metoder och driva förbättringsarbete
 • Att självständigt driva avvikelseutredningar inom arbetsområdet
 • Att utföra analyser av förekommande mikrobiologiska analyser och även miljökontroll vid behov


kvalifikationer.


•  Akademisk utbildning med mikrobiologisk inriktning

•  Erfarenhet av mikrobiologiskt arbete inom läkemedelsindustrin enligt GMP eller arbete inom ackrediterad verksamhet•  Erfarenhet av att självständigt initiera och planera arbetsuppgifter

•  Förmåga att uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

•  Meriterande om du har erfarenhet av regulatoriska krav inom området

Som person är du lätt att samarbeta med och har förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt med god slutledningsförmåga. Du kommer att ha täta kontakter med olika funktioner inom företaget och många möten sker i grupp i nära samarbete med dina kollegor och därför är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och är lyhörd. Vidare så ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad samt initiativtagande och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom naturvetenskap. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom life science för en lång tid framöver! Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Hos oss får du fast månadslön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din anställning omfattas givetvis även av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences 

Plats: Uppsala

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid med fast månadslön och start i augusti.

Sista ansökningsdag: 2020-07-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Enida Kuric, konsultchef enida.kuric@randstad.se 

Referens

201295713

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till