Jobbet Specialist inom storskalig cellodling och fagdisplay har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Specialist inom storskalig cellodling och fagdisplay publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av arbete med storskalig cell odling och fagdisplay teknologi? Trivs du med att arbeta i projektform där du har en central roll för att driva projektet framåt och bistå med din expertis? Då har vi spännande uppdrag för dig! Vår kund är ett världsledande Life Science företag i centrala Uppsala. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Randstad Life Sciences att söka.ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att planera och utföra odlingsförsök med tillhörande analyser på labb. Du kommer att ansvara för planering, analys, resultatrapportering samt rekommendationer i syfte att driva projektet framåt. 


arbetstider.

Konsultuppdrag på heltid med fast månadslön och med start omgående. 


kvalifikationer.

• Akademisk utbildning inom, bioteknik, biomedicin, ingenjör eller motsvarande 

• God erfarenhet av att arbeta med storskalig mammaliecellodling och fagdisplay teknik

• Erfarenhet av att självständigt planera och utföra experiment och analyser samt tolka resultat

• Meriterande om du har erfarenhet av arbete med kromatografiska reningstekniker och flödescytometri

• Erfarenhet av arbete från life science industri

• Förmåga att uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du lätt att samarbeta och har förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt. Vidare så ser vi gärna att du är metodisk och noggrann samt initiativtagande och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom naturvetenskap. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom life science för en lång tid framöver! Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Hos oss får du fast månadslön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din anställning omfattas givetvis även av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Referens

201302402

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till