Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Specialist inom Azure DevOps till Handelsbanken jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Specialist inom Azure DevOps till Handelsbanken på Ada Digital

Specialist inom Azure DevOps till Handelsbanken

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du tillhandahålla DevOps-verktyg och skapa förutsättningar för 600 utvecklare? Välkommen till Handelsbanken i Stockholm!

Hos oss på Handelsbanken i Stockholm värderas du högt som medarbetare och kollega! Som Azure DevOps-specialist kommer du att få en central roll och utgöra en avgörande funktion nu när vi står inför en spännande digital transformation. Hos oss kommer du arbeta utåtriktat och stötta våra utvecklare genom att bygga pipelines och tillhandahålla DevOps-verktyg. Du är ansvarig för omvärldsbevakning och kommer vara den första att dela med sig av de senaste nyheterna inom AzureDevOps!

VI ERBJUDER DIG

  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat utgör en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning jobbar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för Java och .NET. Ditt fokus kommer att ligga på Azure DevOps. Du kommer framför allt:

  • Stötta alla bankens utvecklingsteam genom att utveckla och förbättra generella komponenter/lösningar
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad kring de senaste förändringarna för AzureDevOps
  • Jobba utåtriktat och ha många kontakter med framför allt arkitekter i banken och vår IT-och informationssäkerhetsavdelningen
  • Jobba agilt i ett inspirerande team med hög kompetens

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Du kommer arbeta nära vår IT-och informationssäkerhetsavdelning. Vi jobbar tvärfunktionellt tvärs över verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef personifierar bankens kultur som är öppen, nyfiken och med stor tilltro till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar!

MER OM DIG

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och som trivs med att jobba utåtriktat och att stötta andra. För att du skalla komma till din rätt i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som Organization Owner och/eller Collection Admin för Azure DevOps. Du har även byggt och förvaltat pipelines skrivna i YAML, utvecklat applikationer skrivna i C# samt erfarenhet av Powershell.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: B6253E122CC448C8A5715EDD58318204