Jobbet Spansklärare sökes till Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Spansklärare sökes till Stockholm publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Stockholm
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en spanskalärare till Gymnasium i Stockholm.

Information om uppdraget:

Tjänsten är på 60%, beräknas starta i november. Tjänsten kommer att vara fördelad på 4 dagar: måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Det finns bra överlämning från ordinarie lärare.

I uppdraget ingår viss planering, genomförande och bedömning av moment i kurserna. Planering finns redan i de flesta kurser och stöd i arbetet och skolans rutiner ingår givetvis. I rollen som lärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos kunden.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie borde du ha jättegoda kunskaper i det spanska språket samt är duktig på att analysera texter och förstår underliggande budskap. Vidare förstår du vad källkritik innebär. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Vi ser gärna att du har läst spanska på akademisk nivå på universitet eller högskola och har även bra kunskaper i engelska.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44622

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till