Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Space Manager till Apotek Hjärtat AB jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Space Manager till Apotek Hjärtat AB på ICA

Space Manager till Apotek Hjärtat AB

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Daniella Svanström, Chef Kunderbjudande:

Vi jobbar i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat team, som är duktiga på att stötta varandra och göra vardagen rolig. Här får du vara med och påverka Apotek Hjärtat in framtiden och tillsammans skapa det bästa kunderbjudandet.

Vi söker en Space Manager till vårt Space team. Tjänsten innebär att ansvara för optimering av hyllutrymmet i våra apotek, vilket sker i samarbete med Floorplanner & Visual Merchandiser, Kategorichefer och leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår framtagande och utvecklande av planogram samt att vidareutveckla konceptet. Du ansvarar även för att göra analyser av sortiment och hyllutrymme i samband med förändrad sortimentsstruktur.

 

Dina arbetsuppgifter:

•         Framtagning av planogram

•         Genomföra Space managementanalyser

•         Varuplaceringar i samband med ombyggnationer och nyetableringar av butiker

•         Driva vår vision om lokalanpassade planogram

•         Resursperson och diskussionspartner för apotek vid ombyggnationer/nyetableringar och gentemot kategoriansvariga

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom space och gärna erfarenhet av detaljhandel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Space managementprogram. Du har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Mycket goda excelkunskaper är ett krav. Det är meriterande om du har butiks- och/eller apotekserfarenhet.

Som person är du analytisk lagd samt mål- och resultatfokuserad. Du är självgående, initiativrik och bra på att kommunicera. Du är prestigelös och bidrar gärna till gruppens framgång och tar med en positiv attityd och humor till arbetet.

 

Vi erbjuder dig  

Vi erbjuder Dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både Dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten är placerad på Supportkontoret i Solna.   

 

Välkommen in med din ansökan redan idag! 

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader. Sista ansökningsdag är 31 oktober, urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.   

Om du har frågor kring tjänsten kontakta HRBP Christina Briés 0767/246085.

 

Varför ska du jobba hos oss?

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014239