SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Space Manager Försäljning & Marknad på ICA

Space Manager Försäljning & Marknad

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och effektivt sortiment som är lönsamt för butik och koncern. Space managers ansvarar över att ta fram ett rekommenderat sortiment till butik och slutgiltig placering i hyllan.

Vi söker nu en Space Manager till Försäljning och Marknad Centralt Space.

Arbetsuppgifter

Som Space Manager ansvarar du för ett antal egna varukategorier, där du utifrån givna kategoriplaner och profilstrategier arbetar fram ett rekommenderat sortiment som du presenterar i planogram. Du kommer att planera, arbeta med genomförandet och följa upp kvalitet och resultat i egna planogram samt genomföra planerade projekt som kopplas ihop med planogrammen.

Planogrammen levereras till butik via en portal där butikerna själva hämtar dem. Arbetet är självständigt men du har support från dina kollegor i teamet. Dina främsta kontaktytor är kategorichefer på huvudkontoret i Solna, Space Managers och ICA butiker över hela landet.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Bred erfarenhet från butik, sortimentsarbete och vad som driver försäljning och lönsamhet är meriterande.

Personliga egenskaper;

– Resultatorienterad och analytisk

– Organiserad och strukturerad

– Självgående och kreativ, samt ha en förmåga att se förbättringsmöjligheter

– Initiativrik och ansvarstagande

– Kommunikativ och god samarbetsförmåga krävs då du kommer arbeta nära kollegor inom teamet och även inom tvärteam kopplat till de kategorier du ansvarar över. Även en kontirnuerlig dialog med ICA- butikerna är viktig att hantera i rollen.

Kontaktperson

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Centralt Space Louise Haegerström, [ Link removed ]  tfn: 010-422 16 43


Placeringsort

Solna

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista Ansökningsdag

Sista dag för ansökan är 31 mars 2023. Varmt välkommen med din ansökan!ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018446