Jobbet SPA-personal sökes till Pite Havsbad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

SPA-personal sökes till Pite Havsbad! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Piteå
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du massör, hudterapeut eller spaterapeut och söker sommarjobb?

Information om uppdraget:

Pite Havsbad har ett av Norrlands största SPA, precis bredvid havet! Ute på stranden har Pite Havsbad byggt ett 830 kvm stort SPA med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra norrbottniska natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool. Pite Havsbad jobbar med ett SPA-kit med ekologiska produkter från C/O Gerd.

Arbetstiderna är varierande och du kommer arbeta med bokade kunder och behandlingar. Detta är ett sommarjobb som sträcker sig över hela sommaren. Beskriv gärna i din ansökan vad ditt arbetsområde och intresseområde är. Vi söker i första hand de som är massörer och vill kombinera tjänsten med lite hudvård. Tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad inom exempelvis massage, spaterapeut, massageterapeut eller liknande. Vi är även intresserade av egen företagare.

Vi kommer utöver terapeuter även behöva några spavärdinnor som har ett stort intresse för spa och skönhetsprodukter. Dessa personer måste vara över 18 år då alkohol säljs. Deras arbetsuppgifter kommer att innebära stå i receptionen, sköta kassan och sälja produkter och behandlingar. Personlighet och intresse är värderas högt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41289

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Friskvård - skönhetsvård - Piteå).